fredag, april 16, 2010

Vinnarna. Vi har hela listan!

Mitt hjärta blöder verkligen för att jag måste välja bort femtiofem fantastiska personer som tävlat om min bok + tygkasse med helt otroliga motiveringar, galet mycket gratis marknadsföring och så fina ord så att man vill springa hem till dem och krama ihjäl dem, men hey! Så var ju reglerna. Skyll mig själv. (Jag älskar er alla! Jag gör det! På riktigt!)

De 5 vinnarna i tävlingen är:

Pontus Degrell - gymnasiebibliotekarien som är så generös att han tänker skänka tygkassen till den första elev som lånar boken i hans skolbibliotek.
Johanna Lagerfors - för att hon berättat om boken för en massa ungdomar, och en sa "cool titel. Man fattar att hon fattar ungdomar." Och sådant kan jag absolut inte motstå.
Emma Rydberg - för att hon hetslyssnade på Säkert-låten som titeln är snodd ifrån innan hon fick ihop det med sin kille och måste ha boken i deras gemensamma bokhylla. Plus att hon är från Småland. Sådant muckar man inte med.
Elin Eriksson - för att hon vill göra teater av boken. Det tycker jag låter som en bra idé.
Maja Jerdén - för att hon tillhör målgruppen själv och skrev ett så fint brev till mig att jag började gråta när jag läste det. Och för att hon säger att hon ska tejpa upp lappar med bokens framsida på i hela Falun.

Bok, autograf och tygkasse kommer på posten!

11 kommentarer:

XXX sa...

I sann sportsmananda säger jag efter standardfrågan "Hur känns det" Näääj, det är bara att gratulera vinnarna"....Men läser boken gör jag ändå. För egen peng och det kommer att vara värt varenda öre!

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Stort grattis till vinnarna - jag tror du valde helt rätt vinnare :-)

Elin sa...

Jahoo, vad roligt!!

Johanna sa...

TACK!!!!!! Jag hoppar upp och ner! :D:D:D Längtar ihjäl mig efter att läsa den. OCH efter att bära tygkassen, älskar ju tygkassar, och speciellt den här.

Anonym sa...

Klart du valde rätt vinnare - det hörs ju på motiveringarna! Men läsa boken, det ska jag ändå :-)

Sara sa...

Hurra för vinnarna!

Maja.J sa...

Ha! Jag vann! Helt otroligt! Tack tack tack

Annika sa...

Jag vann inte:(, men grattis till Er som gjorde det:). Jag ska så klart ändå läsa boken, ska köpa in den till skolbibblan. Och den fantastiska kassen?!! Kan jag köpa en av dig och bli en vandrande reklampelare för boken på Gävles litterära gator?

krabbeluring sa...

Ah well, jag fick ju en kommentar! Och jag har informerat hela släkten om det, så jag och ivar är rätt nöjda ändå!
love

Saralito sa...

Stort grattis alla vinnare! Jag kommer läsa boken ändå och jag ser verkligen fram emot det trots att jag får köpa den för egna pengar ;)

Johanna sa...

Grattis till alla, vill oxå gärna köpa tygkassen?? producera mera av den med=)

//Johanna