måndag, april 12, 2010

Titta! Trailer!Snart, men bara snart, skulle man kunna börja beskylla mig för att tjata en aning. Men så släpper man inte en bok varje dag heller! Här kan du kolla in en vaheterdetnu... trailer för Det är så logiskt, alla fattar utom du. Klicka!

11 kommentarer:

BokMamma sa...

Väldigt tjusigt! Ska bli så kul att läsa din bok :)

Malou sa...

När kommer denna bok ut? Det ska bli riktigt kul att läsa den :)

Daniel Åberg sa...

Fantastiskt fint! Och gud vad avis jag blir, jag vill också göra en trailer. Ja banne mig, till pocketen ska det bli en. Med Säkert-musik också, banne mig igen.

XXX sa...

Nä man släpper inte böcker varje dag...utom mina katter då så släpper böcker från bokhyllan vareviga dag och som JAG måste plocka upp.
Men du, det här blir ju bara mer och mer spännande!

Anonym sa...

Åh, vad fint! Ser verkligen fram emot att läsa boken!

Johanna sa...

Snyggt! Man gillar boken redan såhär på förhand. Ska bli kul att läsa den.
Låten passar ju så bra att man undrar om du inspirerats av den när du bestämde handlingen, eller bestämde handlingen först och upptäckte att den passade till först i efterhand.. hur var det eg?

Sara sa...

Coolt! Jag är sjukt pepp på boken nu alltså. Jag tycker även att du borde lotta ut nåt ex här på bloggen :)

R sa...

Härligt :) jag längtar tills jag får läsa den! Vad var det för låt, såg något om Razzia records. Otroligt fint var det i alla fall! Kram

30-nånting sa...

Alltså jag är så oerhört imponerad av dig. Jag tror också på förhand att boken är helt suverän eftersom du skriver så bra.

Respekt!

Anonym sa...

Oh. Det är så imponerande att man inte riktigt vet åt vilket håll man ska titta. Tänkte testa att stirra upp i himlen, tillbedja högre makter och hoppas att inspirationen - och förmågan - trillar över även mig. Grattis igen!

mor Lena sa...

Jisses, vad stolt jag blir!! En trailer, hur bra kan det få bli??