måndag, november 05, 2012

Mmm... kontoret

Är det okej att lägga sig ner på det turkosa brädgolvet och kyssa kontorsmarken för att man är så lycklig över att vara tillbaka i sin fina, fina hörna, vid sitt fina, fina skrivbord, i sin fina, fina fortfarande rätt stökiga frilanslokal?

Nähä.

Nänä.

Men man kan väl få tänka tanken, i alla fall?

9 kommentarer:

Terese sa...

What is up med texten? Allt är överstruket. I alla fall på min dator.

Lisa sa...

Så, Terese, bättre va? Tack för påpekandet. Hade gjort en liten tag åt fel håll.

Emelie sa...

Det är ok för mig!
Föresten tänker jag alltid på dig, och Rufus, när jag läser Fia Eliassons Min första bok om tama djur:
"Tur att hon är nakenfis
I gyttjepölen trivs min gris".
Du har väl sett boken, sju-hukt söt! Och min bebis (8mån) gillar den skarpt. Kanske för att jag härmar alla djur...

Terese sa...

Mycket bättre :)

mor Lena sa...

Just nu vill jag också ha turkosa golv på jobbet och vuxna arbetskamrater. Mina kamrater är mest 8-9 år och jag har gråa plastgolv.

Turkosgilla sa...

Jag skulle bra gärna kunna tänka mig att se det där turkosa brädgolvet. Tror att jag skulle le lite i november-grå-mörkret då.

Johanna i Berlin sa...

Jag känner samma sak i dag efter en dryg vecka hemma med barnen. Fast jag vill mest kyssa vår fina tidningssidetaptserade fondvägg. Våra golv är ganska fula och dessutom jäkligt kalla.

Alva sa...

Hej Lisa! Du och din blogg är bäst, bara så du vet. ;) Jag har en fråga angående din design, hur har du gjort?! Den är så fin!! ^w^

Lisa sa...

Hej Alva, förlåt för jättesent svar. Egentligen tror jag mest min design består av ett fint typsnitt. Jag har skrivit alla "rubriker" (Onekligen. Mer. Instagram. Etiketter. etc) i ett typsnitt som heter nåt jättelångt på franska, typ "Le bain au milieu de la fin..." nåt. Jag hittade typsnittet på dafont.com där det går att ladda hem gratis. Sedan sparade jag alla "rubriker" som bilder och laddade upp dem i min designmall som "nytt element" i högerspalten.

Svårt att förklara i ord, men det var rätt lätt.

Hoppas du lyckas!