måndag, augusti 06, 2012

Fullbokad skrivkurs

Iiii, roligt! Nu är Skrivkursen för nybörjare den 1-2 september fullbokad, och jag går runt och visar v-tecknet pga roligt att det fanns så stort intresse. Vi har inte bestämt än om det blir en till liknande kurs i framtiden, men om/när det blir det lovar jag att hojta både här och var så att ni hör mig loud and clear.

5 kommentarer:

Chris sa...

Du väljer att möta alla våra entusiastiska rop om distanskurs (i kommentarsfältet under ditt förra inlägg om kursen) med isande tystnad? ;-)

Anonym sa...

Och jag som hamnade utanför startfältet denna gång :-( kommer att lyssna idogt efter hojt om ny chans!

//Ellen

Lisa sa...

Å, Chris, nu fick jag sjukt dåligt samvete, faktiskt.

Jag har inte svarat på distanskursropen för att jag ärligt talat inte ens förstår själv hur det skulle gå till. Vad menar ni? Hur skulle man göra det kul/bra? Om jag kommer på det som en snilleblixt en vacker dag så lovar jag att säga till. Tills dess: Ingen distanskurs, tyvärr. Fridens liljor!

Emelie sa...

Min bebis tycker inte jag ska åka till Stockholm utan henne den här hösten men framöver vill jag gärna gå sådan kurs. Alltså, gärna gärna fler kurser!

Therése sa...

Ska bli så roligt! Läser Hungerspelen nu och funderar på att antingen gå från jobbet för att kunna sitta några timmar ifred hemma och läsa klart eller så kanske jag nöjer mig med att önska att det blev stopp i tunnelbanan på vägen hem :)