måndag, maj 16, 2016

Stöd "Bladen brinner" - kampanjen är igång!Okej, let's do this! Från och med NU! och en månad framöver pågår kickstarterkampanjen som vi hoppas ska göra "Bladen brinner" möjlig. Om vi når målet med kampanjen (60 000 kronor) blir podden av. EXCITE!

Vem som helst kan bidra med vilken summa som helst för att stödja projektet. Det är lätt! Klicka dig in till kampanjen här, scrolla runt och läs mer, se på film, etc, etc, och klicka sedan på den gröna knappen "back this project" långt upp på sidan för att ge ett bidrag.

Så spänd nu! Hur ska det här gå? INGEN VET.

Vi tycker i alla fall verkligen att ett program som "Bladen brinner" behövs. Som en strålkastare på, eller bevakning av litteratur för barn och unga, riktad till de vuxna som förväntas hitta rätt bok till rätt barn sen. För att öka läslusten. Och verka läsfrämjande. Hoppas, hoppas, hoppas att världen tycker samma.

Gör ni det, världen?

Klicketiklick.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Heja er! Ser fram emot att få tygkassen - och självklart alla barnbokstips!

Jennifer sa...

Hurra hurra! Så taggad.

Anonym sa...

Åh vad roligt! Ska gå in och läsa mer! Men vad händer om ni inte når målet? Blir drynågra få avsnitt då eller vad händer annars med pengarna?
Hälsningar Viva som läser här men sällan skriver.

Lisa sa...

Hej Viva! Om vi inte når målet blir det inga avsnitt av podden alls, och då får alla som bidragit med en summa tillbaka sina pengar. De betalas automatiskt in på kontot man betalade med!

camilla sa...

Det har ju gått skitbra so far! Jippi, vad roligt! Gör ni fler avsnitt om ni får in mer pengar än målet? *hoppas*

Emelie sa...

Hurra! Jag satte just in 400:- och det är banne mig väl investerade pengar. Med tanke på att det redan var över 40000:- insamlade lär saken vara eh sparris (!?) redan imorgon. Och jag får en anledning att lämna Skåneland och gå på partaj i Hufvudstan. Ser fram emot detta! Och podden såklart.

Malin sa...

Åh hurra, vad jag ser fram emot detta. Jag ska bära tygkassen med stolthet och lyssna noga på vartenda litet avsnitt. Heja heja, ni gör en viktig sak!

Anonym sa...

Åh jag önskar att jag också hade räd att bidra och få en finaste tygkasse att visa upp! Hurra för er!!!!! / C

Anonym sa...

(För visst får man väl lyssna även om man inte kan bidra, visst får man väl det va? *hoppashoppas* / C