torsdag, oktober 09, 2014

Kvällsjobb vi gillar

Jag missade min ridlektion igår (buhu), för jag var på Trosa Stadsbibliotek och höll en två timmar lång skrivkväll för unga och vuxna (yeah!). Det är alltid så nervöst det där. Med event öppna för allmänheten. Kommer det komma någon? En person? Två personer? Tre personer? Ingen? Jag har inte jättebra erfarenheter av det sedan tidigare. Och det gör egentligen inte mig någonting om det bara dyker upp två personer, men stämningen blir liksom så besvärad? Arrangörerna blir obekväma. De två personerna blir obekväma. Allt blir lite, lite obekvämt på något vis.

Men åh, allmänheten i Trosa, DÄR har vi en allmänhet som kan sina grejer. Det kom folk. Alldeles lagom många folk. Både unga och vuxna. (Älskar det! Den yngsta var elva och den äldsta... jag vet inte. Sextio? Så fint.) Och de var glada. Och ställde tusen frågor. Och skrev.

SÅ ROLIGT! Hade jag.

Man kan ju hoppas att deltagarna kände åtminstone ungefär samma.

Det var mest det.

6 kommentarer:

Mimmi sa...

Jag var där igår! ^^
Var verkligen jättekul att träffas och höra dig berätta om ditt författarskap och allt!

Anonym sa...

Hur gör man för att du ska komma till vårt bibliotek i vår lilla stad och ha skrivkväll? Jag vet ett antal personer bara ur min familj som skulle komma!

Eva

Finurliga fröken sa...

Va synd att de är så långt till trosa! Jag skulle så gärna vilja gå på en sån med dig. Kram

Lisa sa...

Hurra Mimmi! Åtminstone en till då som hade roligt :)

Eva: Man tipsar sitt bibliotek om att man vill ha dit mig på författarbesök. Och om biblioteket då tycker det verkar vara en bra idé, (och har pengar i sin budget till författarbesök) så kan det hända att de nappar och kontaktar mig och frågar. Värt ett försök?

Finurliga fröken: Kram tillbaks!

Kajsa sa...

Jag var också där. En av de där lite vuxnare som hämtade hem massor av inspiration och ord. Ord som nu aldrig riktigt vill ta slut. Så tack Lisa. Tack för en mycket fin och ordrik kväll.

Malin sa...

Åh vad roligt att du också hade roligt! Och tack så hemskt mycket, det var så bra!

Mvh Överlycklig Bibliotekarie (Malin i Trosa)