torsdag, februari 06, 2014

Våndan av att välja

Imorgon ska jag vara med i radio. I en timme (!!!) ska jag bli intervjuad i P4 Kronoberg, i en programpunkt som heter "Min musik", som bygger på att jag på förhand ska ha valt ut fyra låtar som "betytt mycket för mig", och sedan ska vi prata om dessa låtval och ditt och datt däremellan.

Jag vet inte om ni förstår hur svårt detta urval av musik har varit?

Annars kan jag tala om det för er: JETESVÅRT.

Fick till slut ta den enkla vägen ut och dela upp mitt liv i perioder och välja en låt från varje period, för då blev det lite lättare. En låt som betydde mycket när jag var typ sju, en när jag var typ sexton, en när jag var typ tjugotre och en från ganska nyss.

Ändå skitsvårt. Tänk er själva, vad hade ni valt?

Det sänds hur som helst direkt imorgon klockan 11, om man händelsevis skulle vilja veta vilka låtar jag valde till slut. Och skäms jag inte ihjäl i efterhand kanske jag bjuder på en länk vad det lider också, vi får se lite, det beror på, en timme är ju ändå en timme, risken för att jag ska hinna säga något jättekorkat under den tiden är ju ändå skrämmande stor.

3 kommentarer:

lovisa sa...

Nej men PERFEKT! Klockan 11 befinner jag mig nämligen på en 1h's resa genom Kronoberg! :) Tack på förhand för pendlingssällskapet!

Sara sa...

Jag gjorde en sån grej i Radio Västmanland en sommar. Jag hade ångest en vecka innan, över att jag valt fel låtar.

Use the force :)

Emelie sa...

Får man gissa på någon låt av Säkert? Kanske Det är zoologiskt ;)?