fredag, december 07, 2012

I Umeå på måndag

Nästa vecka ska jag till Umeå och prata böcker. Är sjukt peppad på detta pga har aldrig varit i Umeå, men gärna velat åka dit, plus att en av grejerna jag ska göra är på Stadsbiblioteket och öppet för allmänheten så VEM SOM HELST FÅR KOMMA! Det är alltid roligt.

18.30 på måndag på stadsbiblioteket är det. En timmes prat om skrivande och böcker och sånt kul. Det står att målgruppen är "ungdomar" men jag lovar och svär att jag/bibblan inte tänker kasta ut er om ni kommer dit och det visar sig att ni är vuxna. Plus: Man får fika!

Kom, vetja!

10 kommentarer:

Alex sa...

Du kommer alltså till min stad. Jag borde komma förbi och säga hej! Ska göra mitt bästa!

Lisa sa...

Ja-a, AMO, det vore ju fantastiskt kul!!!

AnnaWK sa...

Äsch då, Umeå som är så långt bort från Göteborg. Lät ju himlans trevligt annars.

Sofia sa...

Kom till Uppsala också! Jag skulle älska att komma och lyssna fast jag är vuxen :)

Sara sa...


Nejnejnejnejnej! Jag som har längtat efter att du ska komma till Umeå och när du väl gör det är det en skolgrej just den kvällen SOM JAG ÄR TVUNGEN ATT GÅ PÅ. Snälla Lisa, kan inte du göra en extra-föreläsning eller i alla fall skicka en resumé via mejl? Jag är så förbannad så jag måste gå och andas in lustgas eller någonting, hejdå.

Anonym sa...

Instämmer med Sofia - kom till Uppsala
/också vuxen

Lisa sa...

ÅNEEEJ, Sara, fy farao vilken otur! Jag ska till Dragonskolan dagen därpå och ha lektioner, men jag antar att du inte råkar gå i någon av de klasserna, för då hade du nog vetat om att jag skulle komma redan. Vi får köra på lustgas och resumé på mejl då kanske, för jag hinner tyvärr ingen extraföreläsning...

Ewa sa...

Yay! Umeå. Det var på tiden. Vilken otur att jag är vuxen däremot... Ska klä mig ungdomligt för att försöka passa in. ;) Tar du med dig av dina böcker och säljer? (Kanske inte passar sig på ett bibliotek...???) Jag skulle i så fall vilja passa på att köpa Eddie och julen. :)

Zandra sa...

Oj va roligt! Då ses vi, eller ja jag ser dig på måndag! Ser fram mot det!

Anonym sa...

Det vore svinkul att komma. Ska verkligen försöka.