fredag, februari 17, 2012

Om att jag gärna lektörsläser ditt manus

Hej bloggen och *förlåt för tjat* och eventuellt också *varning för skryt* - ni vet att jag numera hemskt gärna blir anlitad som lektör, va? Om du har skrivit ett manus (barnbok, ungdomsbok, vuxenbok, what have you) och känner att du skulle behöva en utomstående persons ögon på det manuset och få respons på vad du skulle kunna förbättra... då kan du få det av mig! Och med "få" menar jag "köpa den tjänsten".

Här kan du läsa mer!
Eller kan man mejla mig och fråga.

Hittills verkar det som att alla personer som skickat in sitt manus till mig för lektörsläsning har blivit nöjda och känt att de fått valuta för pengarna. Det ganska självgoda påståendet grundar jag på bland annat på a) att samtliga sagt det upprepade gånger, och b) det här blogginlägget och det här blogginlägget.

Så!

Slut på tjat och skryt och reklam för idag.

Hej på er!

4 kommentarer:

Emanuel Almroth sa...

Jag håller på och skriva en diktsamling, och du får korrekturläsa det om du vill. Men jag återkommer om en viss tid, när jag är klar!

Nina sa...

Tihi!
Du har ju länkat till MIN blogg!

*faller ihop i en hög och dör glädjedöden*

Och nej, jag är inte alls känslosam...

Boktjuven sa...

Och till min. Tack Lisa!

Och jag har faktiskt länkat till dig Nina.:)

Karolina sa...

Vad kostar den tjänsten då? Om jag inte vore både godhjärtad och snål skulle jag skriva ihop nån sjuk skit för att jag är så nyfiken på dina förslag till förbättringar! Alltså, det kunde ju bli en rolig anekdot för oss båda. Kanske.