torsdag, april 02, 2009

Håll andan

Med darrande fingrar har jag idag öppnat worddokumentet för första gången sedan jag så grymt och effektivt avskedade mig själv som hemarbetande författare i början av januari. Mycket otäckt. Och då är det är ändå ingenting i jämförelse med vilken skräckupplevelse det kan bli att LÄSA alla de 192 sidorna. Fakta: Är det ens hälften så uselt som jag minns det så måste jag tyvärr avliva mig. Och det, mina vänner, vore ju ändå oerhört tråkigt när man tänker på det.

5 kommentarer:

Annalyza sa...

Sjukt tråkigt.
Fast så som du skriver din blogg så tror jag inte att du ska behöva dö.
Så jag tar det med ro.

Lycka till!

Unknown sa...

Äsch, det är inte dödsstraff på att skriva uselt. Tyvärr. Jag skulle inte ha något emot en och annan offentlig halshuggning av folk som inte kan skriva halshuggning utan envisas med hals huggning.
Men du kan vara helt lugn eftersom du skriver din blog så himla kul och bra. Den förgyller mina dystra stunder. Texter kan man fila på, skriva om, stryka... Lycka till!

Unknown sa...

Och nu är det säkert någon som funderar på ett riktigt ruggigt straff för min del när jag skriver blogg blog. Nu undrar jag, vilket är egentligen korrekt? Någon som vet?

Speja sa...

Minnet kan man inte lita på. Det brukar överdriva något alldeles förskräckligt. Åt ena eller andra hållet. Men mitt emellan är väl ändå acceptabelt;)

No-one sa...

Jag hoppas du slipper avlivning. Och att du fortsätta fylla Worddokumentet.