söndag, december 21, 2008

Sista rycket

Nu har worddokumentet passerat 300 000 tecken, och när klockan slår sex ikväll sätter jag punkt, stänger datorn och tar julledigt. Då har det förhoppningsvis börjat lacka mot jul även i berättelsens gång, och sedan är det bara en liten vecka kvar till den nyårsafton som jag i dagsläget tänker mig ska få avsluta hela handlingen. Det coolaste hade ju varit om jag hade lyckats skriva i realtid, och ha hela dokumentet klart på nyårsafton i verkliga livet också. Will never happen, tyvärr. Är nöjd om jag hunnit fram till julafton vid det laget.

Det märks förresten att det bara är hittepå alltihop, för nyss skrev jag att det snöar över Växjö och skolgården vid Katedral. En vit jul i Småland. Ja men eller huuur, helt sjukt overkligt. Skärp mig.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vet inte om du skrivit det förut, men jag har missat att du skriver om Växjö. Mysigt :-) Pluggade där i tre år och gillade staden hur mycket som helst (även om jag gladeligen flyttade hem till havet igen efter de tre åren, haha!).

Hoppas du får en riktigt fin jul och att ditt nya år blir lika spektakulärt som i boken ;-)

Nipe sa...

Snö på Filialen? Den boken måste jag läsa sen!
Har också pluggat och bott i Växjö i många år, saknar fortfarande den stan.
Ha en förträfflig jul hemma i Småland.

(Inte lika) Trasig (längre) sa...

Det beror på var i Småland man är. I skogen utanför Gränna är det jallefall tjockt med snö. Lyckan!

Anonym sa...

Nope ingen snö i Växjö... Kul att du skriver om "min" stad. Ska bli spännande att läsa! När kommer boken?
Kramar från Cina

Anonym sa...

Du har väl backup? Jag blir nervös. Mina datorer dör alldeles för ofta. Som nu. Men jag har en liten vit dator nu, gullig! Bara lite större än ett DVD-fodral för endast 1890 kronor. Får se om den håller längre och om jag hinner göra backup den här gången.