fredag, mars 15, 2013

Kom och diskutera John Green!

Hörni, hörni, finns det någon här som är sugen på att komma och prata om John Greens fantastiska bok "Förr eller senare exploderar jag" i nästa vecka?

På torsdag den 21 mars, klockan 18.00 ordnar nämligen bokförlaget Bonnier Carlsen en träff om romanen, på förlaget (som ligger på Sveavägen i Stockholm). Jag kommer att vara där och hålla i pratet som rör själva boken. (Vi kan till exempel prata jättejättemycket om Augustus! LÅT OSS PRATA JÄTTEJÄTTEMYCKET OM AUGUSTUS!) Och förutom det kommer förläggaren Karin att berätta om arbetet med den svenska utgåvan. Om omslaget, titeln, översättningen. Allt sånt.

Om du klickar på bilden här intill, så blir den större, och du kan läsa mer.

Och om du är sugen på att komma? Då skyndar du dig att anmäla intresse till Tove på Bonnier Carlsen: tove.kullenberg@bonnierforlagen.se

Det är först till kvarn som gäller för platserna.

Hoppas vi ses!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh va synd att jag bor alldeles för långt bort... För ett tag sen läste jag Paper Towns också, och älskade den, och nu håller jag på med Looking för Alaska. Snacka om att jag har fått en ny favoritförfattare!

Reiyu sa...

Men ååh, varför bor jag inte i Sthlm? :( Läste ut boken för typ åttonde gången igår.. Så himla perfekt. John Green är fantastisk.

Lo sa...

Bor i Båstad, så tyvärr... Lånade boken igår, har "ganska" höga förväntningar efter det jag läst här + att bibliotektarien tindrade lyckligt när han lånade ut den.

Jojjo sa...

jag hade lätt kommit om jag kunnat, boken är fantastisk!