torsdag, mars 21, 2013

The fault in our stars

Men gud ändå, vilken härlig kväll jag haft! Nästan tre timmars prat om John Green och "Förr eller senare exploderar jag" (den här grejen) med ett helt gäng andra människor i blandade åldrar som också läst och älskat boken. Så fantastiskt insnöat. Mm... älskar insnöat.

Älskar också boken. Har jag sagt det?

(Till exempel så mycket att jag skrev in den i min novell i Het.)

Hoppas alla som kom också hade kul!

Själv har jag typ sprungit hem och googlat skådespelerskan som fått rollen som Hazel Grace i den kommande filmen, Shailene Woodley. Tänker nu att det nog kan bli rätt bra? Eller? Har i och för sig inte sett henne i något, men känner mig ändå försiktigt positiv. Vem som ska spela Augustus är inte klart än, men jag föreslår: Ta någon karismatisk och smart snygging som man (jag) blir kär i. Annars blir jag gruvligt besviken. Okej? Okej.

1 kommentar:

Jojjo sa...

Castingen av Augustus kommer vara dödsviktig. Längtar ihjäl mig efter filmen men skönt ändå att hinna få distans från boken. Det är en sån där bok som hänger kvar i bakhuvudet och hjärtat och som man bara vill krama. Jag lyssnade på den som ljudbok (pendlar till jobbet) och fick stanna ibland för att inte börja böla.