söndag, mars 27, 2011

Söndagsbikten

Så här har skrivveckan varit:
Well, det går ju inte jättebra det här, faktiskt. 15 sidor i veckan kanske var lite att ta i, trots allt? Eller nej, det är fullt rimligt så länge jag har minst tre hela skrivdagar i veckan på mig. Men det är ganska orimligt annars. Den här veckan har jag varit på Åland och pratat mig hes fyra arbetsdagar av fem. You do the math.

Så här många sidor har jag skrivit:
5 st.

Så här betygsätter jag själv den insatsen:
++
(det är mer än inget).

Söndagsbikten är en festlig happening som kommer att återkomma varje vecka på den här bloggen, från och med nu. Här kommer jag att avslöja jag exakt hur många sidor på ungdomsromanen jag lyckats skriva under veckan som gått, och ni kommer (jo, ni har lovat!) att reagera med skrik i kommentarsfältet. Pepp eller glåpord, you decide. Målet är att jag ska skriva minst 15 sidor i veckan. Läs mer här!

8 kommentarer:

Mari sa...

Jag har överseende med det låga antalet sidor då du förhoppningsvis inspirerade några av ungdomarna på Åland.

Ka sa...

Utöver detta gjorde du minst en fjortonåring oerhört vansinnigt fantastiskt glad. För att inte tala om hur tårögt tacksam hennes 33-åriga gudmor är. Men det kanske var förra veckan, så det gills inte? Nå: TACK alltså, även här.

Ewa sa...

Mycket bra jobbat under förutsättningarna!

Niklas sa...

Exakt. Det är verkligen mycket bra jobbat under förutsättningarna, Lisa. Kom ihåg att jag rusade till hotellrummet för att skriva en kväll, med huvudet fullt av goda föresatser. Lade mig på sängen. Och somnade som en stock. Vacklade upp och borstade tänderna halv tolv, sedan tillbaka till sängen. Tror inte jag skrev fem sidor på hela förra veckan. (Vågar inte kolla.)

Elin sa...

Men fy sköveln vilka bra sidor också! Säkert. :)

Kristin sa...

Nu får du allt ta i lite bättre nästa vecka! Strunta i att äta, eller sova, om du känner att det blir tight med schemat. Heja, heja, kom igen nu då! (tänk Gunde Svan)

Spader Madame sa...

Har man varit på Åland - så har man! Bra jobbat!

Elin Awesome! sa...

Nästa vecka sätter du dem där 15 sidorna! I know you will! Nu sätter du dem!