söndag, mars 20, 2011

Söndagsbikten

Så här har skrivveckan varit:
Ja, vad ska jag säga? Det har inte varit någon skrivvecka. Det kom ett annat jobb emellan, och jag nästan inte hunnit skriva bok alls. Om det tycker jag: Tråkigt för boken, men ganska bra för min privatekonomi. Andra jobb tenderar generellt att bidra mer till den än vad bokskrivandet gör.

Så här många sidor har jag skrivit:
1 st.

Så här betygsätter jag själv den insatsen:
-
(värdelöst ju).

Söndagsbikten är en festlig happening som kommer att återkomma varje vecka på den här bloggen, från och med nu. Här kommer jag att avslöja jag exakt hur många sidor på ungdomsromanen jag lyckats skriva under veckan som gått, och ni kommer (jo, ni har lovat!) att reagera med skrik i kommentarsfältet. Pepp eller glåpord, you decide. Målet är att jag ska skriva minst 15 sidor i veckan. Läs mer här!

8 kommentarer:

Thérèse Eriksson sa...

Alltså, jag har svårt att skriva glåpord när det handlar om att rädda privatekonomin. Sjukt svårt. Men - bättre kan du! I morgon, ny dag, nya tag. Käckt värre vettu!

Kristin sa...

Hmmm... förra veckan lovade jag att köpa din kommande bok om du lyckades skriva det antal sidor du satt upp som mål men det löftet/hotet verkade ju inte funka. Vad 17 ska jag då nu skriva?

Ah, nu vet jag!

Du verkar ju ha prioriterat pengar den här veckan så om du skriver minst femton sidor nästa vecka så skickar jag en hundralapp på posten. Ok? Ok!

Lisa sa...

HAHAHA, Kristin! Du är kreativ du.

Elin sa...

Åå men komigennurå Lisa, jag vill jättejättegärna läsa din bok jättesnart ju! Skriv lite snabbare, tack. :)

Mari sa...

Men ju snabbare du skriver klart boken desto snabbare kommer den ut i handeln och drar således in cash. Så skriv för bövelen!

Anonym sa...

Hmmm... nu ska jag ju inte var elak utan peppa dig men... nu får du skärpa dig och skriva mer denna veckan!

Ika sa...

Jaha, det är bara att välja nu - rik eller berömd. och om det går att kombinera båda vet du ju inte om du inte får ur dig fler böcker att bygga berömmelsen på. :)

Anna B sa...

hejja hejja!!! Bara en lite uppförsbacke-vecka nu.
Nästa vecka går bättre.....14 sidor bok kanske? Känns gött efteråt :)