tisdag, maj 28, 2019

Kära jobbdagbok (46)

Ibland är det en sån himla lättnad att få ha en Helt Vanlig Dag På Kontoret. Inget pendeltåg in till Stockholm, inga möten, ingen ljudboksinspelning, inget författarbesök, ingenting. Bara beta av sånt som hamnat efter. Mejl, fakturor, planera kalendern, kolla ekonomin, få lite himla överblick. Flytta nån liten penna på skrivbordet. Posta nåt litet brev.

Snart får barnen sommarlov. Jag ska vara ledig med dem varannan vecka i sommar. De andra veckorna vet jag inte säkert. Kanske ska jag vara ledig lite själv. Eller inte, jag vet inte, jag har inte riktigt orkat tänka så långt, kanske jobbar jag på hela tiden, vi får se.

Hela perioden över barnens sommarlov känns i alla fall som en ocean av tid.

Jag hinner skriva en bok då. Kanske två? I teorin hinner jag allt, och när hösten kommer är jag ifatt. Då har jag jobbat ikapp allt jag inte orkat jobba med under våren.

Visst, vet ni.

Inga problem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

och jag blir sa orimligt glad över att du har skrivit igen !
heja Lisa!

det ger sig nog tror jag, till slut, pa nat himla sätt

Sofia sa...

Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

Anna Erickson sa...

Min historia är förmodligen typisk, men jag hittade en lösning för att lösa min relationskris. Min man föll i en affär med en annan kvinna på jobbet och lämnade mig.
Jag fick casting-programmet för äktenskapspell av en andlig far, mentor och healer. några dagar efter Lunch of Stave,
Han kunde föra tillbaka min man hem till mig, det var en överraskning för mig, jag kan inte ens förklara hur det hela händer,
det fungerar som han lovade mig.
Min make var väldigt hård till en början, men min man Anderson kom tillbaka hem för att be om ursäkt och be om min förlåtelse, idag är vi lyckligare än någonsin tidigare, saker blir bättre, intressant och sötare. Jag kunde inte ha gjort det utan hjälp av denna Baba. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan, så sa han att vi var klara. Efter lunch av Love spell, ringde min man mig på mobiltelefon och han återvänder hemma en dag efter. Jag är tacksam, jag rekommenderar honom för alla som har problem med äktenskap eller förhållanden för att lösa idag snabbt konsultera denna spirituella trollspelare för att återvända ex kärlek, snälla finns det ingen anledning att tveka eller tvivla bara meddela honom på whatsap nu alla dina bekymmer kommer att vara över . detta är en kraftfull avsikt som jag så mycket tror kommer att hjälpa någon här för att lita på mig, jag vet hur det känns.
Endast WhatsApp: +79268011965
dr.oduduwaspellcaster@gmail.com