torsdag, oktober 18, 2018

Kära jobbdagbok (33)

Jag var på en skola och besökte sjuor igår, och pratade om ungdomsboken de hade läst, berättade om andra böcker jag har skrivit. Sa "den här är nyast", och berättade om Liv. De undrar alltid hur lång tid det tar att skriva en bok. De får alltid gissa.

"Tre veckor?"
"Två månader."
"Fem minuter."
"Ett halvår?"
"Ett år?"
"Åtta månader."
"En kvart?"

När jag säger att jag kan jobba med en och samma ungdomsbok i tre år blir de bleka. Jag kan aldrig låta bli att vrida om kniven.

"Tänk er att ni skulle få i uppgift första dagen i sjuan att börja skriva på en berättelse. Och sen skulle ni jobba med den berättelsen hela sjuan, hela åttan och hela nian. Och inte förrän sista dagen i nian skulle ni få lämna in."

"Ameh, skämtar du?"
"Jag skulle dö av tristess."
"Fattar du, det är som en hel livstid?"
"Hur gör du för att inte glömma vad du skrev i början?"

Deras största ögonuppspärrnigsmoment är när jag pratar om deras yttersta hat – läsa igenom sin text innan inlämning – och säger att jag läser igenom mina texter hundratals gånger.

"Hundratals?!? Våra lärare får tjata om att vi ska läsa igenom en gång!!!"

Jag vet, sweetie. Jag vet.

Det händer (när stjärnorna står rätt och det är tre torsdagar i veckan) att de läser det där treårsprojektet i ett svep, på en kväll.

"Har du börjat på nån mer? När är du klar?"

Ja, du. Jag är i fasen "tänker". Låt oss höras när du är 22?

Det är speciellt att skriva för en målgrupp som hinner växa ur ens böcker innan man klämt ur sig en ny. Det är även speciellt att träffa dem.

"Skriv om mig i nästa bok? Alltså ärligt, jag är din perfekta huvudperson. Skriv om mitt liv! Det äger."

5 kommentarer:

Anonym sa...

(Med risk för dubbel kommentar pga verkar försvunnit, har försökt ett par gånger nu...) Jag är så förtjust i dessa inlägg, och vilken lyx för högstadieeleverna att få träffa dig! När åker du på bibblan-turné så vi vuxna får chansen?
Hälsningar en annan Lisa

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Rebecca sa...

Hej Var och en, mitt namn är fru Rebecca Moses ,, jag bor i USA och livet är värd att bo bekvämt för mig och min familj nu och jag har verkligen aldrig sett godhet visad för mig så mycket i mitt liv som jag är en kämpande mamma med tre barn och jag har gått igenom ett allvarligt problem när min man stött på en hemsk olycka förra veckan och doktorerna säger att han måste genomgå en delikat operation för att han ska kunna gå igen och jag inte kunde ha råd med räkningarna för hans operation så gick jag till banken för ett lån och de slår mig ner med att jag inte har något kreditkort, därifrån kör jag till min far och han kunde inte hjälpa, då när jag bläddrade igenom yahoo svar och jag kom över en lånegivare MR Stephen Wilson, som ger lån till en överkomlig ränta och jag har hört talas om så många bedrägerier på internet men vid denna desperata situation hade jag inget annat val än att ge det ett försök och förvånansvärt var det allt som en dröm fick jag ett lån på $ 70,0 00 USD och jag betalade för min man operation och tack GUD idag han är okej och kan gå och jobbar och belastningen är längre så mycket på mig längre och vi kan mata bra och min familj är lycklig idag och jag sa till mig själv att jag skriker högt till världens underverk av GUD till mig genom denna GUDs fruktansvärda långivare, MR Stephen Wilson, och jag kommer att ge råd till någon i genuint och allvarligt behov av lån för att kontakta den här GUDs fruktiga mannen via ..consumerloanfirm@gmail.com, och jag vill att alla ska be för den här mannen för mig för att han har gjort mycket i min familj och jag ber att gud fortsätter att välsigna dig för det goda du har gjort för min familj. TACKER Rebecca Moses

Anna Erickson sa...

För bara några månader sedan gick jag igenom samma relationproblem / missförstånd med min make, vi har varit gift i över 6 år. Det var verkligen sött och ibland sent förra året var det så hemskt eftersom min man började fuska på mig och letade efter en sättet att skilja sig från mig, vi blev uppdelade före 3 månader efter och vi kom tillbaka igen första kvartalet i år, just förra månaden lämnade han mig helt med våra två barn bakom utan barns stöd ekonomiskt och inte heller säga ett adjö till mig . Jag var så deprimerad, förvirrad och undrade vad jag gör fel. Tidigare år deltog vi båda par i äktenskaplig rådgivning / seminarier och slutligen bestämde jag mig för en terapeut men till ingen nytta, inget förändring i vårt förhållande försvann varje dag, jag älskar den här mannen jag vill ha honom tillbaka så desperat om inte för mig själv men för barnens skull de kommer att behöva honom alltid hemma och jag vet inte hur jag kunde förklara saker till deras förståelse. Jag var väldigt tur att läsa en inläggskommentar online blogspot artiklar hur en dam från Los Angeles-baserade journalisten hittar äkta kärlek stavar för att få tillbaka sin ex kärlekspartner efter 9 års hjärtslag av förhållanden och hon gifte sig omedelbart några veckor efter Dr.Oduduwa ( dr.oduduwaspellcaster@gmail. com) lunchade en förtrollning för att hon skulle hitta sann kärlek och gifta sig. Jag hade turen att få tillgång till den personliga e-postadressen till den spirituella kärlekspråksdrivaren som heter Dr.Oduduwa är en bra man hålla sitt ord.
Dr.Oduduwa kontaktadress jag kopierade kommentarer från blogginlägg online. Jag skickar också e-postmeddelande till Dr. Jag förklarade min relationssituation till oduduwa och han lovade att hjälpa mig att föra min man hem. Jag försökte för det finns inget annat jag kunde ha gjort för att få honom tillbaka hem omedelbart på kort tid. så överraskande att jag fick ett telefonsamtal från min man efter tre månader att han lämnade hemmet utan ett ord eller ett meddelande, jag var så glad och jag tog snabbt upp hans telefonsamtal och han försäkrade mig att han kommer att komma nästa dag, lo och se han kom hem igen igår och ber om ursäkt, men framför allt är jag glad idag är han hemma till mig och våra vackra barn, detta är min största glädje i året. Jag bryr mig inte riktigt om vad som betyder att det blir gjort men jag tror att jag inte ens spenderade mycket pengar som folk kanske tror. Jag följde noggrant alla instruktioner från Dr.Oduduwa, jag offrade alla stavningsförfaranden, Dr.Oduduwa vid hans tempel utför också kärlek magiska stavaktivering allt gjort för min räkning.
De senaste två kvällarna återvände min ex pojkvän hem, han ringde mig på telefon för att be om ursäkt och min man båda lever lyckligt tillsammans med mig för alltid. jag älskar honom så mycket.
Jag är tacksam och tacksam till Dr.Oduduwa stor kärlek stavare man som verkligen fungerar utan att kräva för mer pengar. Jag har kontaktat andra stavgaller tidigare, men ingen kunde hjälpa mig, tills de senaste dagarna träffar jag Dr.Oduduwa. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att detta också fungerar för dig, 100% säker. skicka bara meddelande till e-postadressen (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
bara skriva ett meddelande till Dr.Oduduwa förklara alla dina kärleksproblem och han har en brådskande lösning på varje kärlekssituation.

franklin trevor sa...

Pozdrav, moje ime je Anna Martinez i samo želim podijeliti svoje iskustvo sa svima. Slušam već neko vrijeme o ovoj praznoj bankomatici i nikad nisam platio kamate zbog svojih sumnji. Sve dok jednog dana nisam otkrio hakera po imenu Robert Giddo. stvarno je dobar u onome što radi. Pitao sam ga o praznoj ATM kartici. Rekli su mi da jest i da je to kartica programirana za slučajna povlačenja bez da ih se primijeti i da se može koristiti i za besplatne online kupnje bilo koje vrste. To je bilo šokantno i još uvijek sam sumnjao. Tada sam ga isprobao i zatražio karticu i prihvatio njene uvjete i odredbe. Četiri dana kasnije primio sam svoju karticu i isprobao najbliži bankomat, na veliko moje iznenađenje. Djelovalo je poput magije. Uspio sam se povući i do 3000 dolara. Bio je to nevjerojatan i najsretniji dan u mom životu. Do sada sam uspio povući do 300.000 dolara bez ikakvog stresa. nema bankomata. Ova crna karta ATN KARTICA NE može probiti kroz nju jer je programirana raznim alatima i softverom. Također posjeduje tehniku ​​koja onemogućava otkrivanje CCTV-a. Ne znam zašto ovo objavljujem ovdje, samo sam osjećala da bi ovo moglo pomoći onima od nas kojima treba financijska stabilnost. Prazan bankomat zaista mi je promijenio život. Ako ih želite kontaktirati, evo adrese e-pošte, blankatmcardonline@gmail.com, whatsapp: +2348154117493