måndag, september 23, 2013

Min bokmässa - hela listan

Det är måndag, det är bokmässevecka, och det finns säkert en hel massa läsare här inne som ska till mässan i Göteborg om några dagar, right? Tänkte väl. Det här är vad jag tänkte pyssla med under mässan. Känner ni minsta lilla behov av att säga hej till mig av någon anledning (Och det gör ni ju? Jag är jättesnäll! Och älskar att säga hej!) så lusläser ni detta aslånga inlägg, och sedan slår ni er fram mellan typ Jonas Gardell och Camilla Läckberg och den där stackaren som går omkring i Mumintrolletdräkt och haffar mig. Okej? Okej! Eller så kommer ni och lyssnar på någon programpunkt jag är med i. Det går också bra.

TORSDAG 26/9
16.00 - 16.45 Jag och Johanna Lindbäck finns på plats i Gilla böckers monter om man händelsevis vill komma förbi och säga hej, ge oss en high five, köpa vår bok, och få nån signering eller så.
Plats: B04:59

FREDAG 27/9
9.00- 9.45 Jag och Johanna Lindbäck finns återigen på plats i Gilla böckers monter, i givakt, alltid redo, med signeringspennan i högsta hugg om ni vill komma förbi och köpa bok eller prata.
Plats: B04:59

10.00 - 10.45 Storseminarium på temat "Crossover - när vandrar ungdomsboken över till vuxenhyllan?" Det är jag, Jenny Jägerfeld, David Wiberg och Magnus Nordin som håller låda, och vi ska  prata om böcker som tilltalar både unga och vuxna, och varför crossoverlitteraturen är så poppis just nu. Kom dit och lyssna! Jag tror det blir bra. Jag hade lätt gått dit själv om det inte var så att jag redan satt på scen. Samtalsledare är Yukiko Duke på Vi Läser!
Plats: V-hallen

11.30- 11.50 Skriva tillsammans för unga. Jag och Johanna Lindbäck pratar på Kulturrådets monterscen om att skriva bok ihop.
Plats: C03:02

14.00 - 14.45 Allt vi säger är sant sänder live!  Min och Per Bengtssons podcast "Allt vi säger är sant", som handlar om ungdomslitteratur, sänder live från Digitala torget. Avsnittet som vi ska spela handlar om skola i ungdomslitteraturen, och vi har läst "Fjärde riket" av Maria Nygren. Hur porträtteras skolan och lärare i ungdomslitteraturen, och varför? Gäst på scen blir Linda Odén, högstadielärare och bokbloggare. Kom hemskt gärna och lyssna!
Plats: Digitala Torget, Podcastscenen, F-hallen

16.30 - 16.50 Dubbelt så roligt, dubbelt så bra? Miniseminarium om att skriva bok ihop. Med mig! och Johanna Lindbäck! 20 härliga minuter om vår gemensamma bok "Vi måste sluta ses på det här sättet" och om hur den kom till.
Plats: F5

LÖRDAG 28/9
10.00 - 10.30 Bokbloggarträff! Fast det är bara för inbjudna ungdomsbokbloggare, så om du inte är en sådan och redan anmält dig så kan du läsa vidare nu. Men jag ska i alla fall dit. Och bli intervjuad. Och vara snäll.

10.45- 11.30 Johanna och jag hänger (fortfarande alive and kicking, hoppas jag) i Gilla böckers monter igen. Och säger hej! Till alla som vill! Eller signerar böcker! Eller svarar på frågor!
Plats: B04:59 

12.00 - 12.30 Sorg, saknad och sammanhang. Jag, Sassa Buregren, Anna Lindberg och Gunilla Brink pratar om böckers förmåga att hjälpa barn och ungdomar i svåra livssituationer. 
Plats: Litteraturscenen, A01:60

Det var allt! Förutom allmänt kringirrande bland alla böcker då, där kan ni förstås också haffa mig. Leta i så fall efter någon som ser lite lagom förvirrad ut och har page, glasögon och sannolikt klänning. (HAHAHA! Skrattar så mycket åt mig själv nu, detta unika utseende på bokmässan, åh gud, LYCKA TILL ATT HITTA MIG!)

 Hoppas vi ses!

8 kommentarer:

Lisa sa...

Jag kommer att vara hon som hovrar i närheten och ser nervös ut. Sedan kommer jag till slut fram och säger något meningslöst i stil med "jag gillar din blogg, du är rolig". Fast det sista vågar jag nog inte säga. Så jag säger det nu. Ses där!

Nina sa...

Crossoverseminariet är ingringat. Flera gånger om.

Carin sa...

Jag tillhör de lyckliga som ska åka på bokmässan i år!!! Och jag har prickat för dina framträdanden... men jag misstänker att det kommer att bli trångt omkring dig så jag säger som "Lisa", jag gillar din blogg för du är så rolig, och jag gillar dina böcker också!

Linda Odén sa...

Boken är utläst och jag är nervös... Får se till att kolla något seminarium med dig/er innan så att vi får säga hej.

Lucy sa...

Åh, förhoppnigsvis så hinner jag till träffen, tåget är framme i Göteborg 10.00!

Karin sa...

Men fasen. Jag är där på torsdagen och är ju typ kär i dig. Eller gillar iallafall dina böcker väldigt mycket. :-)

Johanna sa...

Å jag missar bokmässan i år för ska till berlin (om allt går bra med min pappa som ska opereras i morgon). Hade annars varit så sjukt kul att hinna säga hej igen, kanske ta en kaffe eller så. Eller bara snacka lite i montern. Men nästa gång osv...

Lycka till! Kram!

Mr Lewis Reeder sa...

Är du i behov av enkel kvalificerade Business eller personliga lån? Vi erbjuder alla typer av lån, såsom Business start-up lån, personliga lån, Investment lån etc. För mer information, kontakta oss via e-post: lewis_rreders@hotmail.com
1) fullständiga namn:
2) Land:
3) Telefonnummer:
4) Lånebelopp behövs:
)Månadsinkomst
Ockupation:
5) Lån Varaktighet:
kontakta oss på: lewis_rreders@hotmail.com
Med vänliga hälsningar,
Mr Lewis Reeder