måndag, september 16, 2013

Släppdatum!

Idag är det släppdatum för "Vi måste sluta ses på det här sättet" och det betyder att den definitivt går att köpa nu, både hos nätbokhandlar och hos många andra bokhandlar. Gör det, tycker jag! Helt ödmjukt. Den passar folk från 15 år och uppåt. Ett tips är att springa till Akademibokhandeln eller Bokia, för köper man boken där just nu får man en snygg tygkasse med bokens titel på framsidan på köpet. Så långt lagret räcker! Och vill ni köpa direkt av mig med autograf och hälsning i, så går det så klart också utmärkt. Då klickar ni här.

Och ooo! Vill också tipsa om förlagets Instagramtävling kring boken, för priset är så sabla bra att jag är sugen på att delta själv. En String-pockethylla! Med böcker! Så här: Instagramma en bild från din läsning av boken (kan vara på omslaget, på ett favoritcitat, på hur du ser ut när du läser, eller så), och tagga bilden med #slutases. Klart! Du har till och med den 13 oktober på dig att lägga upp din/dina bilder på instagram, sedan korar juryn en lycklig vinnare. Läs mer här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Läser den nu, mycket bra, Lisa.

Anonym sa...

Så jefla bra! Sträckläste den i helgen (är bibliotekarie och snodde den fortfort på jobbet) och fick både lite ont i magen av relationsångest men också fnittriga fjärilar. Underbar!
Karin

Lisa sa...

Åh, hurra, vad snälla ni är, vad kul!