måndag, oktober 08, 2012

Glöm allt jag sa, här ska skrytas!

"Det här är bra. Flera av novellerna dessutom riktigt bra. Känsligt, lyhört och uppriktigt beskrivs hela spektret från förälskat fjärilsfladder i magen till bultande, galen kåthet så bra och så äkta att jag känner mig som en fjortonårig oskuld igen."
Alright, minns ni hur vi pratade om att vi inte tyckte om författare som skröt ohämmat om bra recensioner och tjatade sig blå om sina böcker i sociala medier häromdagen?

Glöm det.

Eller nä, glöm inte det, jag tycker fortfarande samma.

Men ni kan väl vara så vänliga och bortse från det en liten stund i alla fall? Kan nämligen verkligen inte låta bli, för Å, DU KÄRE VÄRLD, läs den här recensionen av "Het"? Blir så himla glad och stolt och sprickfärdig i mallighet!

Kommer dansa och le hela veckan nu.

9 kommentarer:

Susanne sa...

Grattis! Vad roligt :) Klart att du ska skryta när du är så bra. Du delar ju faktiskt med dig om andra saker oxå. Tycker din blogg är fantastisk :)

Ingerun sa...

Väldigt fin recension. Och det kan väl inte vara så att man ALDRIG får/bör skriva något om recensioner. Mer att man inte skall tjata hål i huvet på läsarna. :) Eller?

Anonym sa...

Jag läste hela recensionen och vill bara säga WOW! Sen såg jag att det var Ann Heberlein som skrivit den och blev ännu mer imponerad (jag tycker att hon är fantastisk på att beskriva just känslor och upplevelser).

Elin S sa...

Grattis, vad fint! Jag har fört pilen över beställningsknappen vid "Het" flera gånger, nästa gång ska jag se till att trycka till också.

Ann Margret sa...

Grattis! Vad kul!Extra roligt eftersom AH dissar Femtio nyanser av honom rejält i samma tidning.

Janina Kastevik sa...

Grattis, kul! Och jag tycker inte att det är så skrytigt att länka till recensioner. Utan mer typ ... läsarservice/konsumentupplysning. I alla fall så länge det görs med måtta.

Unknown sa...

heja liesl du är bäst ingen protest.

mor Lena sa...

Satt och smygläste denna erotiska bok på planet hem från Italien. Men va f-n, ingen fattade ju svenskan så det var inte alls genant. Förresten blir jag inte generad av den boken. Den är FIIIN! Speciellt din novell, förstås.

Colombialiv sa...

Heja!