onsdag, oktober 24, 2012

Vampyrer, säger ni. AMEN MÅSTE JAG?

Hej från ett tåg! Från och med förra veckan och fram till jul har jag tusen och ett författarbesök att göra runt om i landet. Eller nä, inte tusen och ett. Men flera i veckan. Jag och SJ kommer att bli LIKE THIS *korsar fingrarna*.

Hoppas jag.

I måndags träffade jag fyra åttondeklasser i Alingsås och fick med mig en lista på namn jag skulle använda i nästa bok (som gärna fick utspela sig i Alingsås med omnejd), samt rådet "skriv en bok som säljer lika mycket som Harry Potter".

Mycket bra idé.

Idag ska jag träffa 160 elever från Hallstahammar. De kanske kan hjälpa mig att brainstorma lite kring vad den där bästsäljaren ska handla om?

Hoppas.

4 kommentarer:

Alva sa...

Vanpyrer som i Buffy the vampire slayer, inte som i Twilight eller Vampire diaries. För då kommer jag aldrig mer läsa något av dig (okej, det där var hårt... det kommer jag antagligen ändå, för dina böcker är lite beroendeframkallande...) Bara så du vet, liksom.

Lisa sa...

Äh, Alva, kan vi inte bestämma att jag struntar i vampyrerna helt istället? Kan vi inte det? (Säg JA! nu, snälla?) Jag är sjukt osugen. Jag gillar ju mest realistiska grejer och vardag och så där...

Emelie sa...

Jag tycker du kan skriva en bok om Rufus och dinolandet. Fast inte en ungdomsbok då, kanske...

My sa...

Som en av högstadielärarna i Alingsås kan jag inte annat än hålla med eleverna ;)