måndag, april 04, 2011

Söndagsbikten (på en måndag)

Så här har skrivveckan varit:
Den har inte varit alls, och kanske är det därför jag glömde bort att söndagsbikta mig som jag borde ha gjort. Men så här: Först var barnet sjukt, och då vårdade jag det. Sedan var jag sjuk, och då vårdade jag mig. Sedan var alla friska och då skolade jag in barn på dagis.

Så här många sidor har jag skrivit:
0 st.

Så här betygsätter jag själv den insatsen:
-
(crap).

Söndagsbikten är en festlig happening som kommer att återkomma varje vecka på den här bloggen, från och med nu. Här kommer jag att avslöja jag exakt hur många sidor på ungdomsromanen jag lyckats skriva under veckan som gått, och ni kommer (jo, ni har lovat!) att reagera med skrik i kommentarsfältet. Pepp eller glåpord, you decide. Målet är att jag ska skriva minst 15 sidor i veckan. Läs mer här!

9 kommentarer:

Elin sa...

Du är bra ändå.
Fast jag vill ju såklart gärna att du ska skriva klart boken så snart som möjligt...
Så lite bättring till nästa vecka vill jag allt ha. :)

ylwa sa...

Förra veckans insats får fem minus av fem möjliga. Skärpning denna veckan! (Som dessutom är en dag kortare än förra veckan eftersom det var söndag igår och tisdag idag..)

Anonym sa...

Skitdåligt! Ursäkter och mera ursäkter. Minst sex sidor I DAG! Sätt igång!

Elin Awesome! sa...

SKÄÄÄÄÄÄRPNING!
NEJ MEN LISA! Nu får du ta dig i kragen, sätt dig vid ditt skrivbord och skriva! Du kan, du kan, du kan! Lisa, vill du att denna bok ska komma igång? (såklart du vill!) S
S K R I V.
N U.

Beautyville sa...

Så 0 sidor veckan som varit borde alltså innebära dubbelt så mycket den här då? Så se till att barn inte bangar ur och blir sjukt nu (går väl att beordra va?), att du själv inte blir sjuk. Och att dagiset är slutinskolat för den här gången. Sen får du se till att inget annat dyker upp och sätter käppar i hjulen för dig (för det gör det väl aldrig med småbarn och när man är gravid väl?). ;-)

Niklas sa...

Letar efter knappen 'Ogillar'. Alternativt: 'Skämmes!'

Ewa sa...

Ja, det var skit, men du är bra ändå. Hoppas att det går bättre den här veckan.

Therese sa...

Fick äntligen tag på din bok i dag! =) och har nu sträck läst den.
Den är Onekligen underbar!
Så nu får du lägga på ett kol å bli klar med den nya!!

Mari sa...

Det är väl därför man har barn? För att man alltid har en ursäkt. "Ledsen jag är sen men barnet kräktes/bajsade/kladdade ner sig."

Så jag ger dig ändå knappt godkänt.