måndag, februari 14, 2011

Söndagsbikten (på en måndag)

Så här har skrivveckan varit:
I ärlighetens namn - fruktansvärt ofokuserad. Det har varit lite för många flyttbestyr i vägen, faktiskt. Men tre arbetsdagar har jag ändå suttit framför datorn och försökt skriva bok. En av dagarna gick det uselt, de andra två helt okej.

Så här många sidor har jag skrivit:
15 stycken.

Så här betygsätter jag själv den insatsen:
++
(okej, men det kunde varit bättre)

Söndagsbikten är en festlig happening som kommer att återkomma varje vecka på den här bloggen, från och med nu. Här kommer jag att avslöja jag exakt hur många sidor på ungdomsromanen jag lyckats skriva under veckan som gått, och ni kommer (jo, ni har lovat!) att reagera med skrik i kommentarsfältet. Pepp eller glåpord, you decide. Målet är att jag ska skriva minst 15 sidor i veckan. Läs mer här!

10 kommentarer:

yllet sa...

ok, femton är det sagt och femton det blev!

Thérèse Eriksson sa...

Kan bara säga heja och lyfta på hatten - 15 planenliga sidor under flyttstök är riktigt bra jobbat!

Anna sa...

Igen, bra jobbat! Med flytt och inte minst dessa glasøgon.

Äppelträdet sa...

Jag är grymt impad! Hela veckans jobb på tre dagar. Önskar att min arbetsgivare insåg att jag är lika effektiv och gav mig heltidslön för 60% arbete.

Mirijam sa...

Jag ger det fem plus av fem möjliga, med en flytt i hövve så är det en topprestation!

MEN! Tänk så bra nu när ni är installerade, då kommer du spruta ur dig sidor, minst 20 nästa vecka!

Kristin sa...

Jag är impad, faktiskt. När jag flyttar så är det bara flytt i skallen i minst tre månader innan så att du lyckas sätta ord till 15 sidor imponerande. Jag tror på 22 sidor nästa vecka, eftersom ljus ju bringar lycka :)

Elin sa...

Men du är ju faktiskt fruktansvärt duktig. :) du imponerar stort på mig, på nytt varje vecka! om du skriver ett par sidor för varje flyttkartong du packar upp hädanefter så, vips, kommer du snart sitta där med en färdig bok. :)

Mari sa...

Det är väl inte så illa. Det hela beror i och för sig på hur man förhåller sig till flytt; vissa älskar att bygga nytt medan andra suckar över kartonger och sunkar ihop helt.

m sa...

bra jobbat! 15 sidor på 3 dagar är ju målet. dags för en ny spännande karaktär nu i veckan? eller miljöbyte för boken också? eller en oväntad vändning som inte ens du anat?

Ewa sa...

Bra, bra, bra!!!