lördag, april 22, 2017

5 x illustratörer

Jag har frågat några stycken av alla de som anmälde intresse och skickade in bilder till den där illustratörsefterlysningen jag gjorde om jag får visa upp en av deras bilder här. Ni måste ju få se? Åtminstone lite? Det är för snålt att bara ha bilderna här i min mejlkorg. Här är de första fem!


Den här har Amanda Hoffner gjort. Hon går på konstfack, med inriktning på illustration och barnböcker, och vill ni se mer av hennes bilder kan jag verkligen rekommendera att ni börjar följa henne på instagram för OMG, så jädra fint. Kolla @hoffneramanda där! Och så har hon en hemsida också, som ni hittar här.


Och den här! Den är gjord av Karin Ohlsson. Hon har en sajt här (med webbshop, där man kan köpa muggar och brickor och pins med till exempel skäggiga män på! I love it.) På instagram heter hon @BahKadisch, och den här bilden är från hennes instaflöde.


Den här är gjord av Johanna Börjesson. Hennes sajt hittar ni här och hon har också en webbshop! Där kan man köpa prints. Till exempel bilden ovan, som heter Rödluvan. På instagram hittar ni henne som @traceinface


Bilden här ovanför har Nina Wennersten gjort. Hon är grafisk formgivare och illustratör, och hennes sajt hittar ni här. Och så har hon ett öppet instagramkonto nu för tiden för sina illustrationer! Det hittar ni om ni kollar efter @drawn_by_nina.


Och så den femte och sista för den här gången: Frida Clerhage! Hon är en frilansande illustratör och grafisk formgivare från Göteborg, och har en sajt här. Hon gör bland annat helt sjukt fina mönster. Kolla! På instagram hittar ni henne som @fridaclerhage .

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad roligt! Tack för tips! /e

kollijox sa...

Det är ju inte klokt så många bra. Tack för tips!

Mirijam sa...

Fint! Gillar ändå mest att jag säljer från två av fem i studion. Great minds osv. (BahKadish och Clerhage)