torsdag, mars 16, 2017

3 x torsdag i KrakowHej från en som är i det här läget av bokskrivandet: Kollar instagram en gång i sekunden, redigerar några foton, tar ett varv ut i köket, kollar vad Johanna håller på med, kokar lite kaffe, skriver ett blogginlägg, suckar asmånga gånger, funderar på att sova middag. HATAR JÄDRA MITTEN PÅ BÖCKER! Vill bara skriva börjor och slut.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med den "jädra mitten"! Men om det fortsätter gå tungt, lova mej att du tittar in i den helt fantastiska jugendstil kyrkan i Krakow:) Den impade helt klart stort på mej för några år sedan.

Nina

Bertas Godbitar sa...

Alltså Lisa, jag tror du är den härligaste & roligaste personen jag "känner". Blir SNABLARNS glad av att läsa det du skriver! Jag läser inte alla dagar men läser alltid ikapp så jag inte missar ngt! Hoppas du aldrig slutar! Kram på dig!

mor Lena sa...

Sämpa Lisa, sämpa!

Christin sa...

Oh, I agree. Mitten är verkligen en surdeg. Jag brukar tycka att det hjälper att sluta tänka på börjor och slut, bara vara i mitten, rentav försöka njuta av det. Då kan det lossna.
Sen kör ju jag på detaljerade synopsis som jag snickrar på en längre tid, så att jag vet exakt vad jag ska skriva hela tiden. Det underlättar så klart också.