måndag, januari 13, 2014

De sista trötta hacken

Jag påminner så himla mycket om vår bil med skruttigt batteri när jag somnat hos barnen vid läggning på kvällarna. När jag vaknar till efter en halvtimme och upptäcker att båda barnen sover sedan länge, och jag har dreglat lite på deras huvudkudde? Det är liksom omöjligt att förutse om det ska gå att sparka igång mig igen då, eller om jag tänker ge upp och självdö efter några trötta hack.

Just nu: pretty inne på att självdö, faktiskt.

Imorgon bitti ska jag in till stan (är så himla förtjust i detta återupplivade uttryck i mitt liv! In till stan. Det känns som om jag är femton igen och bor på bussavstånd från allt som händer. Vilket jag ju ungefär gör också, förutom att bussen är utbytt mot pendeltåg, och avståndet inte gör mig det minsta frustrerad, det känns bara rätt skönt) och presentera en ny bilderbok som jag skrivit på Rabén & Sjögrens säljkonferens. Eller ja, alltså. Jag har inte skrivit boken på säljkonferensen. Men ni fattar. Det ska bli roligt! När jag kommer hem ska jag visa er bilder på boken och huvudpersonen och allt. Det ska bli ännu roligare.

Hej på er.

3 kommentarer:

yllet sa...

Jag har precis nytt batteri i bilen. Sen bara nån timme.
Batteriet du beskriver vet jag inte om de går att byta eller hur man ska göra?

Colombialiv sa...

Nu när du nämner "in till stan", det vore rätt intressant med ett inlägg om hur flytten ur stan har gatt. Dvs hur det funkar att bo utanför stan, precis hur jobbigt (eller inte) det är att pendla, osv.

Anonym sa...

Ser fram emot att se bilder från boken!
/Freja