torsdag, oktober 24, 2013

Nu är jag sådär mätt igen

Foto: Ulrika Pousette
Sexton fotade rätter till - check! Snart är vi faktiskt klara. Jag kommer att minnas dessa fotodagar som ett av de roligaste jobb jag någonsin gjort, herregud, få stå i det där fina, fina köket och laga mat och typ duka fint en hel dag. Så himla kul!

Har ni något vegetariskt önskerecept som ni skulle vilja fanns med? (Typ: "Åh! Jag har alltid önskat mig ett bra recept på lite matigare plättar!" eller vad ni nu kan tänkas ha önskat er.) Eller någon vegetarisk rätt som ni själva brukar laga som förtjänar en plats i boken? Tipsa gärna! Typ nu! För snart är det kört, då börjar finliret med texterna och layouten.

Nästa höst är det tänkt att boken ska släppas.

15 kommentarer:

Jonna sa...

Belugalinsfyllda paprikor med olivpolenta kanske? http://www.jonnaasplund.se/wordpress/?p=34

Anonym sa...

Matigare plättar, ja! Matig och lätt barnmat öht.

Frida sa...

DET ÄR FÖR LÄNGE TILL NÄSTA HÖST!!!

Ellen sa...

Vad Frida sa!

Anonym sa...

Fetaostfyllda paprikor med vitlök och oregano är en favoriträtt. Och ädelostpaj med broccoli och sparris. Och cheverépaj med rödlök, tomat och dijonsenap på smördegsbotten. Mmmmm. Jag ska köpa er bok direkt!!!

Malou sa...

Gud så hungrig jag blir! Och jag är inte ens vegetarian...
Måste absolut köpa er nya kokbok, det låter så gott (och de recept du visar här på bloggen är jättegoda!)

Lisa sa...

En vegetarisk kokbok där allting som är "huvudrätt" har rimligt med protein! Jag är trött på att folk väntar sig att jag ska leva antingen av pasta och tunn sås eller rotfrukter med rotfrukter till. I övrigt: gjorde tofu enligt ditt recept härom dagen, himmelskt!

Anonym sa...

En riktigt god vegetarisk lasagne! / Lasagneälskare

Sofia sa...

Åhhhh, lätt vardagsmat! Typ, som man kan slänga ihop lätt utan att besöka sjuttiotvå specialaffärer (som inte finns) för att hitta lite "roliga" ingredienser man aldrig hört talas om innan..

Det ska gå lätt och fort att vara vegetarian. Typ.

Anonym sa...

Jag tycker samma lika som Lisa! Heja proteinet!

Therese sa...

Vegetarisk julmat! Du får tipsa här på bloggen annars vad ni äter på jul! Hälsningar Therese

Therese sa...

Gärna tipsa menar jag. Var inte meningen att låta oartig och krävande :)

Linda sa...

Jag gor en grym spenatlasagne och aven en sushisallad (utan fisk)

Koko sa...

Ser fram emot boken!

Mina frågor:

Vad gör man med en massa impulsshoppad torkad sojakross och bitar, hur får man den god och inte gummiartad? Och som Lisa sa: tips om vad det finns protein i, förutom tofu, det förstår de flesta, men kan ändå inte laga... Gärna några tips om billig, enkel vardagsmat. Ett riktigt bra recept på mjölkfria våfflor - pannkaka går någotsånär på havremjölk, men våfflor har vi inte lyckats med.

Anonym sa...

Hej! Har inte hänt så mycket under "veckans vego" senaste tiden... Skulle gärna vilja se lite fler inlägg här! Det är så bra inspiration! :)