måndag, maj 14, 2012

Skrivkurser - save the dates

Idag har jag och Johanna planerat för den där skrivkursen för nybörjare som vi pratade om för ett tag sedan, om ni minns? Och bestämt datum! Det blir skrivkurs för nybörjare den 1-2 september (i Stockholm), och den kommer att kosta 1800 kronor. Skriv upp datumet nu, om ni är sugna på att gå!

Vi kommer också att ha en kvällskurs där vi kokar ner innehållet från dag 2 i kursen som vi haft för folk som redan skriver till några timmars föreläsning. "Så gör du när ditt manus är klart" - om hur man vet när manuset är klart att skickas, vart man skickar, följebrev, refuseringar, och arbetet på förlaget. Den kvällskursen blir den 4 september, och den kommer att kosta 750 kronor.

Mer information om kursernas innehåll och upplägg kommer, det här är bara så att ni i god tid ska veta när de går av stapeln. 

Men vill ni vara helt säkra på att få plats, och boka på direkten, så går det så klart bra. Då mejlar ni mejlaintenu@gmail.com, så får ni veta hur bokningen går till.

Hoppas vi ses!

6 kommentarer:

Susanne sa...

JAG skriver upp datumet bums för jag vill verkligen gå skrivarkurs för nybörjare. Jag är inte helt säker på om det verkligen är en bok jag vill skriva, kanske mer artiklar och reportage. Men skriva vill jag och gärna bli publicerad någonstans såklart. SÅ - kurs behövs.
www.susannesfunderingar.blogspot.com

Anonym sa...

Åh synd, det krockar med Tjejmilen!

Spader Madame sa...

Eftersom jag ändå inte ska springa någon Tjejmil så kommer jag maila inom en snar framtid. Men mina bloggläsare har inte röstat klart ännu...

Bea sa...

Är det någon åldersgräns för skrivarkurserna? Fyller 18 i sommar, så kanske skulle kunna fara dit i så fall :) tycker upplägget verkar riktigt spännande och kul eftersom skrivande är en jättepassion hos mig!!
Förresten, jag bor i Växjö :) hehe, lite kuriosa bara! Så jag kunde verkligen sätta mig in i platserna du beskrev i boken "Det är så logiskt alla fattar utom du", en bok som jag älskade för övrigt!

Och din blogg är jättebra!!

/bearose.devote.se

Anonym sa...

Åååh jag är så himla himla himla på! Jag antar dock att man ska betala avgiften för att kunna reservera plats? Hur många platser är det och sådär, liksom hur bråttom har man att skrapa ihop 1800 spänn?

Frida sa...

iiih, det låter ju ruskigt lockande. jag har aldrig skrivit nåt mer än blogg, men när en (ganska hemlig) dröm om att skriva mer någon dag.