måndag, maj 07, 2012

Kom till Akademibokhandeln!

Imorgon klockan 18.00 (tisdag 8 maj) pratar jag och Susanna Hellsing på Akademibokhandeln City i Stockholm (Mäster Samuelsgatan) om bilderböcker från 50-, 60- och 70-talet. Om "Historien om Någon", "Krakel köper en klubba", "Gertrud på daghem" "Det underbara trädet", "Sprätten satt på toaletten" och "Allra käraste syster", till exempel. Och om trender och tidstypiska detaljer i böckerna från respektive årstionde. Kom och lyssna! Gratis, öppet för alla, och mysigt. 


2 kommentarer:

Lisa. sa...

Lisa!

Jag kom att tänka på dig när jag för sjuttioelfte gången på raken styrde stegen mot köket för att se om det fanns något litet, litet att knapra på under tiden jag värker fram min C-uppsats (för åjo, värker fram är just vad jag gör). Jallafall: jag lider av samma åkomma som dig, nämligen diagnosen "när-jag-skriver-måste-jag-äta"-syndromet. Mycket bekymmersamt, särskilt som det vatten-intag du använder för att lindra suget med inte verkar funka lika fint på mig.

MEN! Here it goes: jag har kommit på att frysa vindruvor är alldeles fantastiskt bra. De blir kalla och söta och man kan suga typ hur länge som helst på dom. Nyttig. Gott. Och tar lång tid att äta. Sj-hu-kt bra, I tell you.

Ville bara tipza, så här från en Lisa till en annan.

Ha det fint!
/Lisa W.

Iktoro sa...

Typiskt, i Stockholm som vanligt, allt kul händer där känns det som...^.^