tisdag, mars 13, 2012

Känd från tv

OMG, OMG, OMG, idag var min bok tydligen på tv!!! Helt utan min vetskap. Den tar sig friheter, den lilla rackaren! Det var Magnus Utvik som pratade om den, när han recenserade kärleksböcker i Gomorron Sverige. Och förutom att han fantiserade ihop att huvudpersonen Alicia hade en missbrukarpappa som mår väldigt dåligt (Det har hon inte! Hon har en fullt fungerande läkarpappa som mår bra.) så sa han så fina saker att jag knappt vet vilket ben jag ska stå på. Så himla stort. PÅ TV!!!

Här kan man kolla om man vill.
Han babblar om min bok 10.30 in i klippet.

14 kommentarer:

Fröken Blund sa...

jag kan inte ens gissa hur det där måste kännas, men alldeles fantastiskt overkligt och lyckorusigt ligger väl nära till hands... Stort grattis till dig!

Iktoro sa...

Haha, grattis Lisa! Undrar förresten var han fick alkoholistpappan ifrån, nån som vet?

Anonym sa...

Kul! Grattis!!

Nyfiken Alltid sa...

Åh vad kul. Grattis!

Åsa sa...

Jag började läsa boken igår vid sängdags och läste ut den nu på em (något positivt med att vara hemma sjuk). Otroligt bra!!

Bibliotekskatten sa...

Grattis! Kan den alkoholiserade pappan ha kommit från 'Det måste finnas regler' av Lina Arvidsson? Ungdomsbok, debutant, som kom ut i februari på Gilla böcker.

Lisa sa...

Ja, finns det en missbrukarpappa i "Det borde finnas regler" (har ej hunnit läsa än) så är det alldeles säkert därifrån han fått det, för den boken pratade han om precis innan. Blev nog lite ihopblandning, kan man tänka sig.

cecilia s-t sa...

Det var så fint så det kom en glädjetår!

moster Åsa sa...

Grattis,LIsa!jag fick höra på jobbet att det hade varit med på TV,stort!Stolt blir man förstås!Och jag läste ut den i söndags,jag skrattade och grät om vartannat.Så himla bra,så duktig du är Lisa!

Johanna sa...

Vet du, jag SÅG inslaget (i barnakutens väntrum av alla festliga ställen) och hann tänka 'åh, Lisas bok, henne känner ju jag!' tills jag kom på att jag ju bara tror det eftersom jag läser din blogg :) Men grattis, jättefin recension!!

Erika sa...

Hurra! Fasen vad kul! Grattis! Och hurra igen!

kerstinm sa...

Grattis Lisa! Ännu en stolt moster som fick tårar i ögonen av stolthet när karlen prisade din bok! Jag vill också läsa, men den finns nog inte att tillgå här...
Kram på dej!

ulrika i småland sa...

Grattis. Gillade hans kommentar om vilka som ska läsa den, att han som 47 årig man gillar boken mkt säger väl allt.
Verkligen jätte grattis!

Johanna sa...

Iiiih, KUL!