måndag, augusti 02, 2010

Inte så Carrie idag heller

Nej, alltså, det här med att sitta och skriva på café: Verkligen inte min grej.
Det verkar liksom så coolt i teorin.
Men det funkar extremt dåligt i praktiken.
Och jag vet inte varför, men jag antar att det är för många bullar att titta på, för mycket dialoger att tjuvlyssna till, och alldeles mycket regn utanför som man måste lurpassa på twentyfourseven så man kan passa på att gå hem i den lilla, lilla luckan av uppehåll för att man som vanligt glömt att ta med ett paraply.

Soffan här hemma, däremot.

Inte det minsta cool i teorin, men ganska bra i praktiken.

Och nu tänker jag: Hundra sidor text på tre veckor.
Kanske går det.
Kanske går det inte.
Man kan försöka.

6 kommentarer:

Anonym sa...

älska rubriksättningen.

Unknown sa...

Go for soffan! Och skriv fort fort fort! Har precis läst om Det är så logiskt för första gången, den var minst lika bra som första första gången. Bara så att du vet.

Madlar sa...

Hahaha, jag kör med skrivarfåtölj i fårskinn...hur ocoolt som helst :)

Mifflan sa...

Jag gillar cafeskrivande. Jag finner det rofyllt att skriva när det slamras och pratas runt omkring mig. Det är som att min hjärna trivs med att pendla mellan min inre värld och den fysiska yttervärlden. Men högklackat - nej Carrie drömmen spricker även för mig.

Ann sa...

Alltså Lisa, jag läste din bok i helgen i ett svep. Låg i en solstol hos min farfar och bara plöjde. Såg komissare Morse med farfar men orkade inte koncentrera mig utan läste boken istället. (Varpå farfar frågade "ser du inte på filmen??? va ä dä för bok du läs?") Det påminde mig om när jag läste Sandor slash Ida då jag fortfarande gick i gymnasiet. Med skillnaden att jag nu är 25 och det kanske inte är lika befogat att formligen uppslukas av en roman riktad mot ungdomar längre (fast who am I kidding, jag älskar fortfarande high school-filmer minst lika mycket som när jag var yngre). Nåväl, ville bara säga att det var en helt fantastisk bok. Och att man inte ville att den skulle ta slut. Och att jag inte vill vara störig och fråga om en fortsättning, för den var liksom bra som den var - fast KOMMER DET EN FORTSÄTTNING???

Ann sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.