måndag, mars 21, 2016

Veckans vegovideo #3 - PåskmatSvensk högtidsmat brukar ju i regel innebära en buffé med kött och fisk och stabbig bonnamat (oavsett högtid, typ). Hur gör man om man vill fira exempelvis påsk utan kött? Går det ens?

I veckans vegovideo kavlar jag smördeg och gästas av en känd president. Recept och sånt på meravego.se! Och kampanjen hos Bokus (Ännu mera vego till extra lågt pris) pågår i någon vecka till, så mitt ödmjuka tips är: passa på.

6 kommentarer:

Thérèse Eriksson sa...

Jag älskar era filmer! Så sjukt roliga, peppiga och inspirerande! Mera vego åt folket!

Anonym sa...

Ser jättegott ut! Kan man gör dem i förväg och värma dem lite i ugn innan servering? Jag har den första boken och är så glad för den, smyger in mer och mer vegetariskt till en från början skeptisk man som i söndags helt spontant föreslog att vi skulle prova att äta bara veg en vecka för att se hur det funkar! Har fortfarande träningsvärk i käkarna efter att min haka slog i golvet. Älskar filmerna också, brukar casta dem till TV för att ytterligare inspirera (läs manipulera) maken. =)

Glad påsk!
Sofia

Spader Madame sa...

Esset och jag skrattade gott när Obama trillade in. Beställt en bok till mig, och en till sonen. Ni är bäst.

Lisa sa...

Hej Sofia! Förlåt att jag är så sjukt långsam på att svara! Jag skulle göra ordning fyllningarna i förväg, och formarna med ogräddad smördeg. Sen skulle jag fylla bakelserna och grädda dem i ugn precis innan de serveras. Tror man förlorar en del av det goda fraset annars? Lycka till!

Lisa sa...

Tack! Vi sitter just och funderar på om vi ska göra fler än de fem vi redan gjort. Kul att höra att nån tittar och gillar dem :)

Lisa sa...

YEAH! Roligt!