onsdag, februari 03, 2016

*spinner*

Jag har haft en så himla bra matdag idag, för jag har lekt vidare med de där videosnuttarna om vegomat (som jag tydligen inte kan släppa), och därmed varit så illa tvungen att laga till exempel cashewsalsa, pizza och färska vårrullar på hemmakontoret under dagen. Det måste ändå sägas att det absolut bästa med att jobba med matrelaterade grejer är den här simpla: Man får äta upp maten när man jobbat klart. Så sjukt mätt och belåten liten arbetsmyra här, va.

I övriga livet är det två dagar tills jag och Johanna åker till Lissabon för att skriva (och fota kakel) i en vecka. Eeeeek! Känner fruktansvärd separationsångest (det här är det jag är rädd ska hända: hela familjen ska däcka i kräksjuka när jag inte är hemma och kan kuta mellan sjuksängarna och... ta hand om dem), och fruktansvärd pepp (EN VECKA I LISSABON!!!) Tänk om det är typ... lite sol som värmer, så man kan sitta på balkongen och blunda mot ljuset i kanske bara tröja, och så sitter Johanna där bredvid och gör likadant, och så säger hon typ: "Ska vi prata lite om Annika Norlin nu, eller vill du hellre att vi pratar om din skrivprocess?" och så bildar molnen på himlen som ett litet fluffigt hjärta runt hela scenen, och det hörs stråkar, och vi har mysdress, och kanske ett glas vin, TÄNK DET?!? Åh.

5 kommentarer:

Åsa sa...

Det är alltid sol och ett fluffigt hjärta kring allt här i Bortugal! (; Lycka till med skrivandet!

@enga sa...

Men åh så fantastiskt det låter! Jag och en kompis har pratat om att åka till Lissabon, jag tror vi får göra slag i saken!!

Stina sa...

Jag undrar så när man kommer få se de där fina videosnuttarna?

Jennifer sa...

Åh, ha det så jättebra i Lissabon! :) Ser också mycket fram emot de där videosnuttarna! :D

Lisa sa...

Stina och Jennifer :))) Ni får ge er till tåls i någon vecka till bara, sen får ni se!