tisdag, april 14, 2015

Omslaget


Så här ska den se ut när den släpps i höst, my precious. I snyggt mjukband. Det är Sara Acedo som gjort omslaget, och jag tycker så mycket om det. På baksidan finns ett foto från badplatsen i boken, där en av ungdomarna i berättelsen hittas drunknad innan boken ens börjat. Det tog jag en dag när jag stod på bryggan vid Djupa ro i höstas och försökte få feeling. Men killen på framsidan? Honom känner jag inte.

(Det är en av mina vanligaste läsarfrågor annars. Inte om den här boken, men om en annan. Vem är killen på baksidan till "Det är så logiskt alla fattar utom du", och har du möjligen hans kontaktuppgifter? Det har jag inte. Men bra försök, jag tycker också att han är snygg.)

5 kommentarer:

Elvira sa...

Ååååh guud NU är det liksom verkligen PÅRIKTIGT. Det här liksom.första intrycket jag får av din nya bok, som är: ahmahgad detta är INTE det Lisa vanligtvis skriver. Men bra, det är det antagligen väldigt. Såå taggad!!

Anonym sa...

Så snyggt!!
Fick intrycket av att det var en tjej på framsidan dock. Men himla himla fint omslag :) Heja dig.
// Jenny

Finurliga fröken sa...

Väntar med spänning på att få läsa den! Kram

Emmelie sa...

Åh vad fint!
Ser verkligen fram emot att läsa den! Läser om dina tidigare för inspiration i mitt eget skrivande och läser om Ivar och dinosaurierna för min dotter, vi båda gillar starkt :)

Fridah sa...

Ooh vad snyggt! Så himla peppigt med ny bok på väg!