torsdag, februari 05, 2015

5 x torsdag på skrivlägret


Fast okej, det är ljug. Jag har inte tagit de här bilderna idag, jag har knappt varit utanför dörren idag. Förutom två korta avbrott för lunch och middag i kvarteret (gick dit, åt, gick hem) har jag bara varit i lägenheten och på balkongen och läst/tänkt/strukit/skrivit om idag. Det kan ju tyckas vara slöseri med tid i Lissabon att sitta i en lägenhet och häcka, men det är bra för boken, och det är ju för den jag är här.

2 kommentarer:

Thérèse Eriksson sa...

Eftersom jag sitter hemma och gör typ exakt samma sak (läser igenom gammalt manus jag inte harvat med på typ ett år och fnissar, stryker, suckar, skriver om och himlar med ögonen) är det cirka världens bästa pepp att gå in på din blogg/instagram och oa och a-ah åt dina bilder och uppdateringar. Inte för att snökaoset här på slätten skulle kunna förleda mig att tro att jag sitter i en lägenhet i Lissabon, men jag kan ändå få hundra gånger mer pepp av er än av mina dammråttor. Heja! (Och tack!)

Victoria Glosemeyer / Say cheeze and smile sa...

Skulle ju tokgärna sitta i Lissabon i en lägenhet och tänka, skriva, läsa och fotografera, måste jag säga. Nu får jag göra det hemma i iskalla Uppland istället.
Inte så charmigt.