lördag, december 06, 2014

Så exalterad nu!

Jag bokade just en skrivresa till Lissabon första veckan i februari, med Johanna, och så här ser det ut där vi ska bo i en vecka och sitta och skriva på våra respektive böcker. Ser ni den översta bilden där, till exempel? Det är utsikten från vår terass. Och nu kommer det väl eventuellt inte att vara så varmt där i februari, men ser ni the historic, stunning view?!?

Iiiiiiiih!

*studsar i soffan*

Det som känns bra (förutom the historic, stunning view) med den här resan är att jag vet att vi kommer få så sjukt mycket skrivet, och att vi testat att sitta och hålla käften vid samma bord och skriva på våra böcker ihop förut, så vi vet att det funkar. (Jag tänker tio sidor text om dagen.) Extra plus för att vi också testat att umgås utan att hålla käften och vet att det funkar också. (Jag tänker portvin på kvällarna.)

Iiiiiiiih!

Tre av fyra lägenheter som vi velade mellan på airbnb hade en gammal skrivmaskin uppställd som prydnad någonstans i vardagsrummet. Är inte det ett bra tecken? Eller? Kanske är det en portugisisk trend bara. Men oavsett?

Iiiiiiiih!

Bra sätt att börja (nåja) arbetsåret 2015 på, no?

5 kommentarer:

Roblin sa...

JA!
Jag var där med mina väninnor (haha, älska ordet!) ni i september. Bodde typ där ni ska bo ser det ut som.
I alfama, i de vindlande gränderna fulla med kullersten och gamla stenhus med kaklade fasader.
Det var underbart. Hela jäkla tiden!
Och maten - ASGOD!


Hälsningar
/ mycket avundssjuk (som ska åka tillbaka så snart det går! :-) )

Ps. Köpe även "craft-beer" till min ölbryggande sambo. Det behöver du inte göra till din. För den var tydligen inte så bra. Men tung i bagaget! Ds.

cina sa...

Hit kan ni gå: http://www.lxfactory.com/EN/lxfactory/. Butiker, ölställen, fik, konst. Lite som Berlin nån annanstans.

Fru Björk sa...

Aha! Vi ska inreda med även en gammal skrivmaskin för att öka uthyrningen av vår stuga som naturligtvis skulle vara optimal som skrivarstuga. Eller "skulle vara" den är ju optimal. Testad och funnen godkänd på flera böcker

Herbstjunge & Frühlingsmädchen sa...

Hej

Lisboa är så vackert!
Min pojkvän pluggade där för ett halvår och jag besökte honom.

Ha det kul!
Lea

Anonym sa...

Nivån av avund nu. Det pyser grön ånga ur öronen BOKSTAVLIGEN.
/Nordström