måndag, september 22, 2014

Titta, en boktrailer!


Ni vet när man klickar igång något klipp på youtube och tvingas se någon himla reklamfilm innan klippet börjar och tycker det är ganska irriterande? I morse gjorde vi det, fast typ tvärtom. Vi skrek i falsett av upphetsning när reklamklippet satte igång och glömde helt bort att fokusera på själva huvudklippet.

"DE ÄJ IVAJ, MAMMA!!! DE ÄJ DIN BOK!"

Och det var det ju faktiskt.

Den förra boktrailern, för "Ivar träffar en Stegosaurus" har blivit nominerad till branschtidningen "Svenk Bokhandel"s pris för årets bästa bokvideo i barn/ungkategorin också. Om ni vill rösta på den vore det kul! Klicka här, scrolla ner, och lägg din röst. Priset delas ut på bokmässan nu om några dagar.

4 kommentarer:

Matilda sa...

Bara måste måste måste köpa den om t-rexen till min fyra åring i julklapp. Han fick den andra i födelsedagspresent och vi älskar den båda två!

Emelie sa...

Efter två veckor och ett antal läsningar kan nu min 2,5-åring citera delar av Ivar tröffar en Stegosaurus. Kände min nödgad att köpa en pyjamas med dinosaurier till henne och googla olika dinosaurier för att kunna svara på vem som är vilken... Succe alltså. Bara lite dumt med svart text på mörk bakgrund - svårt att läsa vid nattning då barnets säng saknar sänglampa...

Colombialiv sa...

Har röstat såklart! Och på torsdag kommer lillebror på besök från Sverige och har med sig två direktimporterade Ivar-böcker till vår minste familjemedlem!

Akan-Kakan sa...

Men åh, Ivar ser ju ut som Svante på pricken!