måndag, april 14, 2014

Lilla jobb, I love you

Jag bloggar förtvivlat dåligt, men jag gör andra grejer istället. Till exempel har jag varit och lämnat in manus på en pysselbok på bokförlaget idag. Ni vet en sån där med klistermärken (!!!) i, och labyrinter och finn fem fel och para ihop och färglägg och sånt. (Ivar och hans dinosaurier ska bli med pyssel framåt augusti.)

Det har varit stressigt, för jag har haft tre stora grejer som alla behövde göras "så fort som möjligt", och barnen har varit sjuka och tiden har inte räckt, så jag har jobbat på nätterna och gnällt en del. Men så satt jag där idag. Och diskuterade labyrinter och klistermärken (!!!) och vilken gullig dinosauriebild som skulle illustrera vad.

Och då bara: HERREGUD!!!

Tänk om jag hade vetat det när jag var fem år? Att jag bland annat skulle jobba med att hitta på pysselböcker när jag blev stor? (OBS! MED KLISTERÄRKEN!!!) Jag hade inte kunnat hantera informationen ens. Eller för den delen, om jag vetat när jag var nitton och bara: Menåååå, jag vill jobba med det här, sitta uppe på nätterna och typ skriva grejer och pyssla, himla synd att det inte går, himla synd att man måste ha ett Riktigt Jobb.

Jag är så himla glad över att allt det här.

Det gick ju?

High five, inre femåring! High five, inre nittonåring!

You rule.

5 kommentarer:

Freja sa...

Min arga tant vill oxå high fivea dig, din lyllo!

Johanna sa...

Fan vad roligt med pysselbok!!

Jag älskar också mitt jobb (mitt jobb är ju ditt jobb, i alla fall ursprungligen eller vad man ska säga, fast TYVÄRR är mitt HELT utan klistermärken än så länge. Så min inre femåring får vänta en stund på high-fiven..hehe).

Att gilla det man gör hela dagarna är ju för övrigt en sån himla ynnest .Och samtidigt blir jag förvånad varje dag när jag tänker på att det finns folk som går till jobbet och har tråkigt där. Måste vara helt sjukt för man är ju på jobbet cirka hela tiden.

Anna @sweet life sa...

Åh vad underbart! Grattis!

Kate sa...

Åh! Min treåring älskar såna böcker nu (och jag med) High five! Vad kul :)

Nina sa...

Låter helt fantastiskt!!!

Planerar att köpa böckerna med dinos till min systerdotter. *längt*