tisdag, november 26, 2013

Julklappar? Julklappar!


Inför stundande högtid vill jag diskret (eh... oh, well) påminna om att ni hemskt gärna får köpa böcker som jag skrivit och ge bort till någon ni gillar i julklapp. Till exempel den här! Som gjord för att bli julklapp åt någon mellan 0 och 3 år. Studier gjorda på en hel drös barn (som inte bara är mina släktingar) visar att den kan komma att bli hemskt poppis, jag lovar och svär.

Det går fint att köpa böcker direkt via mig om ni vill ha en hälsning i eller så. Klicka här så ser ni hur ni ska göra!

9 kommentarer:

Johanna sa...

Kan intyga att den är urbra. Testade förra julen.

Jenny sa...

Boken landade i brevlådan igår! Jag hann bara läsa den tre(!)gånger för 2åringen igår kväll men fler gånger lär det bli! Oh my, vilken igenkänning både på föräldrar och barn! "Jo, du måste ha mössa", "Näe mössa!". Kan hända att det låter ungefär så varje morgon hemma hos oss.

Erika sa...

Här är den också väldigt, väldigt poppis!

Carro sa...

Redan gjort. köpte Eddie och julen förra året både hem och till dagmamman, i år läser vi redan Eddie får en lillebror då sonen blir storbror i februari och dagmamman får den i år till julklapp. Älskar böckerna och Alexander tycker Eddie är rolig som sjutton :)

emma-janet sa...

Mina barn fick den förra året och vi har läst den säkert minst en gång i veckan sedan dess. Är tvååringen ledsen är Eddie lyckopillret. Vill jag snabba på med kvällsläsningen bör jag hoppa över uppslaget med kakor eftersom bägge barn ska smaka på samtliga kakor och ingredienser en lång stund innan vi kan gå vidare. Eller, ja hela boken bör hoppas över eftersom det bägge barn har något att prata om och göra på varje sida. Vi tycker mycket om den.

Therese sa...

Hemma hos oss har Eddie blivit Edith och det funkar alldeles utmärkt! Tack för att du skrivit denna pärla, hela familjen älskar den!

Sara sa...

Hej!
Min dotter (snart 3 år) fick "Eddie och julen" av tomten när hon skickade sina nappar till tomtebarnen för en dryg månad sedan. Hon (och vi) ÄLSKAR den! Och det måste betyda rätt mycket, med tanke på hur mycket hon älskade sina nappar...
Tack för en fin barnbok. Vi ser fram emot nästa, om det kommer någon.
/Sara

Lisa sa...

Åh, vad ni är snälla, allihop, vad GLAD jag blir för att Eddie är poppis!

Anonym sa...

Tack vare Eddieboken så gjorde vår son en bajskorv av pepparkaksdeg och sade att "det är som i Eddie boken" & sedan upplyste oss att man inte få äta upp alla. att man måste spara till jul.
G.