måndag, augusti 05, 2013

Färdig bok!Rätt bra utdelning på den här första jobbdagen efter semestern ändå. En färdig bok från tryckeriet, till exempel! Det är några veckor tills "Vi måste sluta ses på det här sättet" finns att få tag på i butik (släppdatumet är den 16 september), men ändå. Det känns fint att den finns. Inte bara i mitt huvud, utan även i verkliga världen.

Å, jag hoppas vid gud att någon (läs: alla) ska gilla den här boken! Eller egentligen mest: personerna den handlar om! Hanna och Jens. Och allt de tycker, tänker och säger! Jag gillar dem nämligen själv rätt så himla mycket, så jag kommer bli sårad å deras vägnar om ni hatar dem. Eller nej, det kommer jag kanske inte, för jag är medveten om att de är påhittade, men ändå. De ju varit mina (låtsas)kompisar aslänge, de här personerna. Ni får ju fatta att jag bryr mig om dem och vill att de ska klara sig bra ute i den hårda, kalla verkligheten.

Här kan ni läsa mer om boken på förlagets hemsida. Eller på min och Johannas gemensamma skrivblogg då, förstås. Och sen springer ni och köper, visst? Eller väntar tills jag hojtar och köper genom mig, så får ni skitsnygg (ehe...) autograf i också?

Bra, då säger vi så.

Fridens liljor!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar böcker och har en bokblogg. Fin stil i boken ser jag. Lycka till !
Mia

Lucy sa...

Åh vad fin! Ser jättemycket fram emot att läsa den!

Peppe sa...

herrenmije så ni är bra. HURRA! Jag är grymt imponerad och ganska kaxig över att jag känner e.

Malou sa...

Nu måste jag vänta helt till september! Det är ju JÄTTELÄNGE!!

Anonym sa...

Jag tänker absolut läsa den! Jättesnygg rygg plus omslag dessutom.

Sofia