måndag, september 05, 2011

Om att bli fotograferad

Hade dejt med en fotograf i morse som skulle ta nya pressbilder på mig inför nya boken. Inte varje dag man träffar en snubbe man aldrig sett förut som bara: "Hoppa in här i min bil, så kör vi till ett avlägset industriområde utanför stan. Där finns det en avstängd tågtunnel där vi kan hålla till..." och man bara: "BRA IDÉ!". Men det var kul! Har förvisso inte sett resultatet ännu. Är lite nervös att jag ska se ut som en trött och småtjock småbarnsmorsa som tappat hälften av sitt hår och förgäves försökt spackla över de mörka ringarna under ögonen med skitmycket smink på bilderna eftersom, well... det är ju så det är. Men annars så. Kul!

7 kommentarer:

Johanna sa...

Är helt säker på att du blev snygg! Släng upp bilderna här när du får dem, ja! (Om du får för fotografen, såklart).

Anonym sa...

Bilderna blir säkert helt fantastiska för du vet väl att kameran aldrig ljuger!

Kära Syster sa...

Ser fram emot att se resultatet. Är säker på att du blev skitsnygg och att miljön är cool. Spännande! /A

JoL sa...

Vad var det för fotograf? Om Leif Hansen = bilderna blir bääääst.

Anonym sa...

Var du glad att den fotografen INTE hette Bingo,vände uppochner på dig och sa..LE,MED ALLT VAD DU HAR LISA.Akta dig och se upp lite säger Mormor Kia

Anonym sa...

För ev. missförstånd vill jag tillägga att jag inte är mormor till just Lisa Bjärbo eller ? Hehe,blev liite fel där.

ullrika sa...

Haha! Vilken härlig beskrivning! Modig du är! Och inte det minsta tjock (om du inte är grym på att redigera dina egna foton!?)!!

Håller med om att det hade varit himla kul att få se hur de blev! Håller tummarna för att fotografen tillåter publicering här :)