måndag, februari 26, 2018

Februaritillståndet

Så märkligt arbetstillstånd jag hamnat i på sistone, minns knappt hur man jobbar. Barnen varvar sjukdomar med sportlov med sjukdomar, och jag väntar på att få tillbaka mitt ungdomsboksmanus med redigeringsförslag. Hade ju tänkt att göra annat under tiden, men nu varvar jag vabb med sportlov med vabb och mest... väntar, då?

I pyjamas.

Jaja.

Har haft boken ute på testläsning hos tre personer under tiden i alla fall, och de har jobbat på. En Ingelstad/Säljerydsperson som kollat så alla Ingelstad/Säljerydsdelar är på plats. En elev på Katedralskolan i Växjö, som kollat så alla Katedral/Växjö/gå på gymnasiedelar är på plats. Och en psykolog som kollat så alla psykologgrejer är på plats. Så himla bra!

Testläsning kan ju vara svårt (om man vill använda testläsningen som ett verktyg för att redigera sin text), "vad tycker du om boken" är ofta en för stor fråga att svara konkret på. Särskilt om den som testläser är någon man känner. Men jag tycker det funkar om man trattar ner det! "Läs och se om det är något i skildringen av Katedralskolan som du reagerar på som felaktigt" verkar enligt studier till exempel fungera ypperligt.

Nu: Frukost med hostande avkomma.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera