Åh herregud, är det något som gör mig stressad så är det att läsa korr på kokbok och försöka hitta alla eventuella felaktigheter i recepten, så det inte råkar stå typ "ta en liter salt" istället för "ta lite salt" på nåt ställe. Hittills har jag hittat att vi glatt tipsar kokboksläsaren om att slänga i "56 stänger" vårlök i en wok, till exempel. Tror eventuellt att det blir godare om vi ändrar till "5-6 stänger" som vi menar istället? Är också stolt över kaprissmöret där vi glömt nämna själva kaprisen i både ingredienslista och tillagningsanvisningar. KÄMPA, KOKBOKSGRUPPEN!
Snart går Ännu mera vego till tryck. (Inshallah.) Förhoppningsvis utan felaktigheter alls.
Hurra, SÅ efterlängtad
SvaraRaderaVill inte vara en Messersmith men menar du verkligen vårlök? Det är en vårblomma, som jag inte tror att man ska äta. Tänker att du nog menar salladslök?
SvaraRaderaHahaha, Kristina, jamen, du ser ju? Helt vansinnigt att låta mig skriva en kokbok ens. Men i det verkliga manuset står det faktiskt salladslök. Det var bara min trötta stresshjärna som skrev fel i blogginlägget.
SvaraRaderaVilken tur då! ;)
SvaraRaderaSjälv har jag lyckats skriva att det skulle vara 1172 teskedar ingefära i ett recept. Så kan det gå när man glömmer att trycka på shift-tangenten. Hittades dock i korrekturet. Tack och lov!
SvaraRaderaSer mycket fram emot att boken kommer i tryck och så smånigom hamnar i min hand i mitt kök. Tycker mycket om den förra vegokokboken.
SvaraRaderaMormor i Östersund
Jag tog en liter vatten i stället för en dl (och skyller på min engelska svärmor som skrivit otydligt) i äppelkakan. Det blev flytande ugnspannkaka, också gott. Ska försöka ta mig till Växjöbibblan när du är där, spännande ju!
SvaraRadera