söndag, maj 09, 2010

Tygkasse?
Vilka var ni nu igen som sa att ni inte kunde leva utan en sådan här tygkasse?

Mejla mig på onekligenblogg@yahoo.se så pratar vi om saken.

UPPDATERING: Nonono, stopp! Mejla mig inte! Eller förresten, gör det för all del, men det kommer inte att hjälpa. Mina kassar är tyvärr slut.

12 kommentarer:

 1. Jag sa aldrig det. Men jag skulle kunna tänka mig att säga det. Å andra sidan tävlade jag i den där tävlingen och det skulle ju kunna vara så att jag vann, för mest vill jag nog helst läsa boken. Liksom. Fast brunt är ju jävligt tufft.

  SvaraRadera
 2. Har just läst ut boken som är fantastisk, fantastisk, fantastisk. Ska rekommendera den till alla och det blir såklart lättare med en tygkasse... Tror jag måste maila! Sedan ska jag försöka få ner mina tankar om Ester, Johan och de andra i ett blogginlägg.

  SvaraRadera
 3. Jag har redan en, and I love it. Fast jag älskar boken ännu lite mer - den är underbar. Underbar underbar underbar!

  SvaraRadera
 4. Jag har en redan, och den använder jag stolt varje dag!

  Dessutom var boken toppen. Läste du någonsin "Bara för en sommar"? Min favvobok i början av tonåren. Hade jag läst den här boken då hade den träffat ännu mer rätt än Bara för en sommar gjorde. Mer likt mitt liv som det var då, förutom att jag inte hade någon fin Johan som kunde lyfta mig när jag var nere.

  SvaraRadera
 5. Jag jag jag, jag kan inte leva utan en sån! Tygkassar är min drog och denna är sjukt snygg!
  Får nog skicka ett mail då... :D

  SvaraRadera
 6. Linda18:06

  Åh, vad jag är glad. Fick så trevlig post idag! Om man bortser från elräkningen alltså. Men den glömmer man fort när man även fått ett brev med fin tejp innehållande en superfin tygkasse!

  SvaraRadera
 7. Kan jag köpa din finfina kasse någonstans? Boken är fantastisk!

  SvaraRadera
 8. Jag kunde inte hålla mig utan beställde bok och kasse från barnens bokklubb. Är superstolt över min fina påse!!! Boken ska jag läsa själv och sedan lotta ut bland mina sexor innan skolavslutningen:)Det gör nog någon bokmal sommarglad.

  SvaraRadera
 9. Gud vad snygg den var!

  SvaraRadera
 10. Jag var en av dem.:-) Mailar på!

  SvaraRadera
 11. Anonym17:01

  Åh vad synd att tygkassarna är slut. Har precis läst din bok "Det är så logiskt, alla fattar utom du" och hittade precis din blogg. En tygkasse hade jag inte tackat nej till... Vill passa på att säga att jag älskar boken! :)

  SvaraRadera