torsdag, juni 14, 2012

Het


Annan grej jag gjort idag: Satt sista handen vid en novell jag skrivit som ska ingå i den här snygga samlingen, som släpps på Gilla böcker i början av hösten. Het är en samling heta (erotiska) noveller för ungdomar/unga vuxna.

Kanske det svåraste jag skrivit i mitt jordeliv? Är ovan och rätt så obekväm med cirka allt som rör projektet: Till exempel det här med att det ska vara en novell. Och till exempel det här med att den ska vara het. Oh lord.

Men, men. Nu har jag i alla fall skickat in sista korrvändan, och  känner mig nöjd. Och - sjukt stolt. Mitt namn bland alla dessa genier till författare! På en bok som jag verkligen tror kan bli bra! På så många sätt!

Den släpps den 3 september, och ska man gå på bokmässan i Göteborg kan man höra några av författarna (inte jag, men väl Jenny Jägerfeld, Sara Olsson och Åsa Anderberg Strollo) prata om boken under ett miniseminarium på torsdagen, klockan 13.00.

4 kommentarer:

Pamela sa...

Seminariet är redan inringat i min bokmässekatalog!

Bibliotekariejenny sa...

Åh, älska sånthär! Du och Jenny Jägerfeld och Sara Ohlsson, och ungdomar, och hetta, det kan ju inte bli annat än sjukt bra.

Johanna sa...

Åh, coolt projekt!

Jonna Lindberg sa...

Härligt! Många bra författare i samma bok, ser fram emot att läsa!