måndag, mars 06, 2017

Zappar i Säter

Är i ett av mina värsta ångesttillstånd nu – på jobbresa när familjen är hemma med hotande kräksjuka. En gång frågade terapeuten jag gick till i höstas "exakt vad är det du tror ska hända om de börjar kräkas när du inte är hemma?" och jag hörde min egen stämma, helt gäll, svara att "DET VET JAG VÄL INTE RIKTIGT, MEN BARNEN KANSKE KOMMER ATT GRÅTA, OCH JAG KOMMER INTE VARA DÄR, OCH TÄNK OM GUSTAV OCKSÅ BLIR SJUK?!?" Herregud. Kämpa, Lisa.

Lite kräk är inte hela världen. Ska brodera detta på en bonad.

Eller nä, det ska jag verkligen inte, för jag ska inte tänka mer på kräk än jag redan gör.

Ska tänka på detta: Nyss när jag facetimade med familjen från hotellrummet hade de varit i affären och köpt 1. Glass med kladdkakesmak och 2. Glass med 3 andra olika smaker och nu skulle de äta glass till kvällsmat. ALLA VAR SUPERPEPPADE PÅ LIVET!

Och nu ska jag se på det där Girls-avsnittet alla pratar om, och sen kanske: Husdrömmar.

Hej då från Säter.

5 kommentarer:

Den där om Jenny sa...

Åh! Snälla återkom med tankar om Girlsavsnittet! Fast bara om du också blev åh! Om du kände att det var skit så behöver du inte. Om du inte vill.

Lisa sa...

Jenny! Det var ju svinbra så klart. Också: Blev så arg och uppgiven på författarjäveln + nästan halva världen att jag börjat gråta rakt ut tre gånger på de 10 timmar sen jag såg. Älskade även Hannah pga så jävla cool och modig i detta avsn. Men så OBEHAGLIGT?!? Kan inte skaka av mig.

Ylva sa...

Nu vet jag inte riktigt vad du gör i Säter, men eftersom jag kommer från grannstaden Hedemora tycker jag att det är spännande att du är där. Har du tid kan jag rekommendera Mentalvårdsmuseet. Kanske kan det skingra kräktankar eller åtminstone ge lite perspektiv på dina psykiska problem.

Lisa sa...

Hehe, Ylva, ouch. Jag hann inte. Men jag var på ett högstadium och gjorde författarbesök. Också perspektiv. På ett annat sätt.

Susanne sa...

Men gud, var glad att du slipper vara hemma och eventuellt ta hand om eländet :-)