fredag, mars 10, 2017

#skrivgäris

Så... idag var dagen då jag till slut googlade "vad betyder gäris" för att jag INTE FATTAR VAD NI PRATAR OM!!! med era  #växtgäris och #kattgäris och allt vad ni kids håller på med på internet.

Gäris betyder: tjejer, kvinnor, brudar.

Känner sånt lugn i själen nu när jag vet.

Annat som hänt: Svante tog paus mitt i frukostflingorna i morse och började klappa förstrött på min arm, och sen kröp han upp i knät på mig och viskade helt tankspritt. "Jag måste ta en flingpaus, för jag har så många kramar som vill ut. Det vore bra om du var mitt husdjur, mamma. För då kunde jag bara sitta hemma och klappa på dig hela dagarna." Detta tänker jag mig kanske inte kommer att hända så ofta när han är typ 13 eller 17 eller 23, så jag skriver ner att DET HÄNDER NU, så jag kommer ihåg det. Also: Igår skrev han DUMA MAMMA DU LYSNAR JU INTE på en teckning och ritade en bajskorv bredvid och sköt över den mot mig som ett subtilt litet meddelande. Det går upp och det går ner.

På måndag åker jag och Johanna till Krakow.

Sen ska vi ha en hel veckas skriv och prat om skriv och mera skriv och det kommer att vara: fantastiskt.

6 kommentarer:

Josefine sa...

Du är väl med i Skrivgäris på FB? :)

Lisa sa...

Nej, Josefin! Inte än! :)

Kimpolur sa...

Spännande med Krakow! Ska dit i sommar. Tipsa gärna om ni hittar några gömda pärlor.

Colombialiv sa...

Alltså Svante <3

Hanna sa...

Fick också googla gäris nyligen. Känns bra att hänga med igen.

Thérèse Eriksson sa...

Blev tillagd i facebookgruppen Litteraturgäris. Tog mig typ en månad som medlem innan jag kom mig för att googla vad tusan gäris betyder...