tisdag, oktober 4

Tankar från ett hotellrum, pt 2

Hotellet som jag bor på den här veckan ("Hotell ett", hö hö, hö hö hö) serverar middag till alla sina hotellgäster varje kväll (!) och ikväll var det chokladpudding och vispad grädde. Eller ja, alltså, det var också MAT innan, men låt oss fokusera på det viktiga här nu: CHOKLADPUDDING MED VISPAD GRÄDDE!!! Älskar chokladpudding med vispad grädde. Så lent. Så snällt. Så mycket godare än chokladpudding utan vispad grädde som är en efterrätt som - som vi alla vet -  bara når upp i 5 av 10 efterrättsskålar. Chokladpudding med vispad grädde får i alla fall 8 av 10 efterrättsskålar. Funderar lite på om det är okej att såhär två timmar efter man ätit glida ner i restaurangen i pyjamas och ta en andra omgång? Jag menar, man fick ta hur mycket man ville. Det var buffé. Jag har jobbat jättehårt. I'm entitled?

Så himla kul med folk som bara: "Bästa mat - buffé", förresten. 

Fnizz!

Somnar väl nu då.

1 kommentar:

Thérèse Eriksson sa...

Hotell som serverar middag är, med hård konkurrens av hotell med vattenkokare och te på rummet, mina favohotell! Älskar att slippa irra runt i random okänd stad och leta (vettigt) vegokäk efter kvällsföreläsning och 9 gånger av 10 sluta med en ledsen fralla och en chipspåse från någon kvällsöppen mataffär. Love it!