lördag, april 09, 2016

Att sätta upp en bokhylla (igen)Jag fick snällt montera ner vår väggfasta bokhylla när jag skulle måla om vardagsrummet, och det var ju 1. Jobbigt och 2. Rätt välbehövligt. Vi hade köpt för klena konsoler sist. Idag har jag gjort om och gjort rätt (hoppas jag vid gud) och bytt alla skruvar, bytt alla konsoler och monterat upp skiten igen. Det tog fem timmar. Ovan ser ni snabbreprisen.

9 kommentarer:

Linda sa...

Vilka bokhyllor är det ni har? Vill ju köpa likadana!

Lisa sa...

Linda: Det är brädor från närmsta brädgård (som vi målat vita) och konsoler från Ikea!

Colombialiv sa...

Wow! Har ni satt upp lodräta lister först på väggen som ni skruvat fast konsolerna i?

Sandra sa...

Så snyggt! Har också bokhyllevägg och älskar't! På tal om böcker, har väl lagat cirka allt ur Mera Vego en eller flera ggr och var så pepp på Ännu mera vego. Synd bara att typ hälften av recepten innehåller nötter, min kille är vrålallergisk, hade önskat tipsruta på vad (om det går) en kan ersätta nötterna med. Förutom detta, superbra bok igen! Får fortsätta att laga ur Mera Vego, helt enkelt :).

Anonym sa...

Jag är också allergisk... För mycket smak byter jag till pumpafrön, mer utfyllnad solrosfrön och för lite lyx melonkärnor. Sedan brukar jag av farten ta lite linfrön också :)
/Jenny P

Sandra sa...

Ah, låter bra att det går att ersätta! Blir den totala mängden samma och om du enbart använder en sort, tar du lika mkt då (typ en dl solrosfrön istället för mandel)?

Lisa sa...

Hej Sandra! Ser att du fått svar redan, gud så bra! Jag vet att det är mycket nötter i recepten. Både bra näringsmässigt och gott ju (om man inte är allergisk, då...). Byt till samma mängd frön! Så funkar recepten ändå.

Lisa sa...

Exakt så, Colombialiv! Mest för att det blir mindre hål i väggen då. (4 skruvar per lodrät list, istället för 2 hål per konsol.)

Anonym sa...

Som Lisa sa :D Samma mängd.
/Jenny P