lördag, juli 11, 2015

Skärmexperimentet

Det är ett jäkla dealande om speltid i vårt hem för tillfället. Så nu testar vi detta, efter långa, tårfyllda diskussioner: Hela familjen helt skärmfria en vecka från och med imorgon. Och efter den veckan får man sitta inne med sin dator/ipad en hel dag (ALLA MINUTER!!!!) om man vill.

Kan bli intressant, det här.

Hörs om en vecka!

5 kommentarer:

Camilla sa...

Åh.. den veckan skulle jag vilja höra allt om men det blir ju lite svårt eftersom du inte får hänga här. I vår familj skulle det experimentet vara svårast för - mig.

Anonym sa...

Hoppas, hoppas på att senare få läsa en dagbok över experimentet. Vem river på tapeterna först, vem försöker bota abstinensen med kaffe, får man plötsligt gjort en massa grejer, kommer man på att livet är rätt angenämt utan skärm? Så många frågor och så lite disciplin vad gäller att utföra experimentet själv.

Akan-Kakan sa...

Gud vad denna familj skulle behöva göra något liknande!! (Men att ta ifrån en 10-åring hennes mobil gör man inte hur lätt som helst). Kommer du att smygrapportera lite under veckan? Eller blir det fullt upp med att spela sällskapsspel, upptäcka världen, omfamna livet etc?

Ellinor From sa...

Jag har mailat dig Lisa ��

Anonym sa...

Hoppas det går bra för er, men nu börjar min abstinens kännas av med att inte kunna ha nöjet att läsa din blogg. Insåg inte att jag är så beroende..
Annelie